|

"Çarşıya gidiyorum deyip kayboldu"

Balona röveşata çekmeye çalıştığı görüntülerle sosyal medyada fenomen olan ve sonradan kaybolduğu anlaşılan Gülbay Türkücü'nün annesi açıklama yaptı. Oğlunun 3 aydır kayıp olduğunu belirten anne Türkücü, "Çarşıya gidiyorum deyip kayboldu" diye konuştu.

Yeni Şafak
14:13 - 14/11/2017 Salı
Güncelleme: 14:34 - 14/11/2017 Salı
Türkücü'nün, röveşata çekmeye çalıştığı görüntüler sosyal medyada oldukça ilgi görmüştü.
Türkücü'nün, röveşata çekmeye çalıştığı görüntüler sosyal medyada oldukça ilgi görmüştü.

Ailesinin 25 Ağustos'da kayıp başvurusunda bulunduğu gencin, 11 Ekim'de Ankara'da bulunduğu ancak polise "Kayıp değilim, burada çalışıyorum. Ailemle görüşmek istemiyorum" dediği kaydedildi.

Videonun sosyal medyada yayımlanmasının ardından büyük merak uyandıran gencin kimliğinin, ailesinin görüntüyü paylaşan kuyumcu Güray Başak'a ulaşmasıyla ortaya çıktığı bildirildi.

"Çarşıya gidiyorum" deyip kayboldu

Gülbay Türkücü'nün annesi bugün bir televizyon programına konuk oldu ve oğlunu 3 aydır aradığını belirtti. Anne Türkücü, oğlu Gülbay'ın 3 ay önce evden 'çarşıya gidiyorum' diyerek çıktığını ve kendisinden o zaman bu yana haber alamadıklarını belirtti.

Ağabeyi: Rahatsızlığı var

Kardeşinin rahatsızlığı olduğunu dile getiren ağabey Türkücü, "Rahatsızlığı var ama psikolojik değil. Adana’ya birkaç kez tedaviye götürdük. Annemler götürmüştü. Doktor onlara kardeşimin rahatsızlığının psikolojik hastalığa yakın olduğunu söylemiş. Tam anlamıyla psikolojik olmadığını söylemiş. 15-25’li yaşlar arasında yakalanacağı bir hastalıkmış. Tedavisi de devam ediyordu. Birkaç gün de hastanede yattı" şeklinde konuştu.

3 aydır kayıp olarak aradıkları kardeşi Gülbey Türkücü’nün çok sevdiği futbolu ve okulunu bırakmasında da bu rahatsızlığının etken olduğunu anlatan ağabey Türkücü, “Kardeşim, Elbistan’ın amatör kulüplerinde oynadı. Maçlara çıktı. Okulda da başarılıydı. Okul turnuvalarında da başarılı olmuştu. Yetenekleri herkes tarafından biliniyordu. Rahatsızlık geçirince okulu da futbolu da bıraktı” ifadelerini kullandı.

Ağabey Adem Türkücü, son olarak, “Vatandaşlardan beklentimiz, kardeşimi gören ya da duyan olursa Allah rızası için bizlere bildirmeleri. Ulaşırlarsa inşallah o vesile ile kardeşimizi buluruz” diye konuştu.


#Röveşata
#Balon
#Gülbay Türkücü
6 yıl önce