|

'Cem Yılmaz filmini eleştiren yazarı kovdurdu' iddiası

Twitter fenomeni Tuğrul Yılmaz verdiği röportajda Cem Yılmaz'ı eleştirdiği için çalıştığı yapım şirketlerine baskı yapıldığını ileri sürdü. Yılmaz, ünlü komedyenin bir sinema yazarını da işinden ettiğini iddia ederek şunları söyledi: "Habertürk'te sinema yazarı bir arkadaşın Cem Yılmaz'ın filmini eleştirdi diye işine son verildiğine bizzat şahidim."

Yeni Şafak
13:32 - 18/12/2016 الأحد
Güncelleme: 15:00 - 18/12/2016 الأحد
Diğer

Twitter fenomeni ve sosyal medya uzmanı Tuğrul Yılmaz, ünlülerin sosyal medya kullanımını yorumladığı röportajda Cem Yılmaz'ın Twitter hesabını kullanamadığını ve paylaşımlarının hiç komik olmadığını söylemişti.



Turgut Yılmaz, "Sosyal medya onun işi değil ki, ayrıca yazdıkları hiç de komik değil. Cem Yılmaz'ın arkadaşı olsam 'Twitter'dan uzak dur' derdim" ifadelerini kullandığı Cem Yılmaz'ın daha sonra kendisine, "Fenomen arkadaşım, seni senden daha çok seviyorum bunu bil" ve "Sen çok gaza gelmişsin, gazın da bir bitme noktası var" gibi iki tweet attığını söyledi. Tuğrul Yılmaz, bu polemikten sonra Cem Yılmaz'ın çalıştığı yapım şirketlerine baskı yaptığını ileri sürerek çarpıcı iddialarda bulundu.



"Yapım şirketleri Cem Yılmaz'a boyun eğiyor"


SüperHaberTv internet sitesinde İzzet Çapa'ya konuşan




#Cem Yılmaz
#Tuğrul Yılmaz
#İzzet Çapa
٪d سنوات قبل