|

Cildiniz yaza hazır mı?

Göz altı morlukları, geniş gözenekler gibi cilt problemleri, özellikle de güneşin etkisini artırmasıyla daha belirgin hale geliyor. Bu gibi kusurları kapamaya çalışma, kadınları makyaj yapma zorunluluğuyla karşı karşıya bırakıyor.

.
00:00 - 20/05/2014 Salı
Güncelleme: 10:19 - 20/05/2014 Salı
Yeni Şafak
Cildiniz yaza hazır mı?
Cildiniz yaza hazır mı?

Göz çevresi ve yüzde ortaya çıkan cilt problemleri dermaroller yöntemiyle etkisiz hale geliyor. Uygulama, kadınların yaza daha öz güvenli ve canlı bir cilt ile giriş yapmalarını sağlıyor. Estetisyen Elif Danışman Damar konuyla ilgili bilgiler veriyor.

Dermaroller mucizesiyle cilt, daha pürüzsüz bir görünüme kavuşuyor

Akne izleri, göz altı morlukları, geniş gözenekler gibi geniş bir uygulama alanı bulunan dermaroller; kadınların cildini daha canlı bir görünümle yaza hazırlıyor. Aktif kozmetik bileşenler içeren uygulama, en derin cilt katmanlarına dek ulaşarak, kolajen üretimini harekete geçiriyor.

Dermaroller, cildin elastikiyetini geri kazanmasına yardımcı oluyor. Kırışıklık ve lekelenmelerde etkili olan yöntem, vitamin bileşenlerle desteklenerek mükemmel bir cilt görünümüyle sonuçlanıyor.

Haftada 1-2 uygulamayla mükemmel sonuç

7 seansta başarılı sonuçlar veren dermaroller yöntemi, kişinin cilt durumuna ve ihtiyaçlarına bağlı olarak haftada 1-2 kez, 1 seans şeklinde uygulanıyor. Farklı yaş gruplarında aynı başarıyı gösteren bu uygulama, yaz aylarına yaklaştığımız şu günlerde kadınların cilt sağlığı ve güzelliğine olumlu etki ediyor.

Eyeroller ile gözler, eski canlılığına kavuşturuluyor

Biyo-peptitlerden oluşan göz altı morluklarına karşı geliştirilen eyeroller uygulaması, göz altı ödemleri, ince kaz ayağı görünümü ve göz altı koyu lekelenmelerinde etkili oluyor. Göz bakımında harikalar yaratan eyeroller, ortalama 7 seansta başarılı sonuçlar veriyor. Dermarollerda olduğu gibi haftada 1-2 kez uygulanan eyeroller, yaz aylarında göz bakımını kusursuzca tamamlamak isteyenlere hitap ediyor.


10 yıl önce