|

Gamze Özçelik 'evini sattı' iddialarına açıklama yaptı

Geçtiğimiz gün Afrikalı çocuklar için evini sattı iddialarına Gamze Özçelik, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Umuda Koşanlar Derneği'nin Kurucu Başkanı olan Özçelik, yaptıkları yardımların bağışçıların desteğiyle olduğunu belirterek evini satmadığını söyledi.

Yeni Şafak
14:35 - 10/09/2018 Pazartesi
Güncelleme: 14:47 - 10/09/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Gamze Özçelik, Umuda Koşanlar Derneği'nde yardıma muhtaç ailelere yardımlarını sürdürüyor.
Gamze Özçelik, Umuda Koşanlar Derneği'nde yardıma muhtaç ailelere yardımlarını sürdürüyor.

Yaptığı yardımlarla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Gamze Özçelik için geçtiğimiz günlerde Afrikalı çocuklara yardım etmek adına 400 bin TL'lik evini sattığı iddia edilmişti. Özçelik, sosyal medya hesabından yapılan bu iddiaların doğru olmadığını açıkladı.

Gamze Özçelik'in sosyal medya hesabından paylaştığı yazısı şöyle:


"Selamun Aleykum canlar. Takip eden kardeşlerim bilirler ki, ‘Umuda Koşanlar Derneği’ olarak geçtiğimiz kurban bayramında Somali’de kurban kesimi ve dağıtımı gibi çeşitli organizasyonlarda bulunmak nasip olmuştu. Bir süredir basında ve sosyal medya da konuşulan ‘Servetini su kuyularına harcadı’ , ‘Afrika’lı çocuklar için evini sattı’ gibi haberlerin karşısında hakikat adına açıklama yapmam gereği duydum. Derneğimiz kurulduğu ilk günden bu yana, bağışçılarımızın desteği ile güzel işler başarmaya, elinden geleni yapmaya çalışmaktadır. Allah razı olsun baştan beri desteklerini esirgemediler. Haberler doğruluk taşımamaktadır! Malın ve mülkün, tüm övgülerin, güzel sözlerin ve güzel sıfatların sahibi Yüce Allah (C.C) iken, sadece manen ve bedenen elinden geleni yapmaya çalışan bir kul olarak riyadan, benlikten ve kibirden yine Mevla’mın merhametine sığınırım. İyi niyetli oldukları düşündüğüm, sevgili basın mensuplarından ricamdır; lütfen dernek faliyetlerimizle ilgili her türlü bilgi için çekinmeden dernek numaralarımızı arayın. Cümleten, yolumuzda dosdoğru ilerleyenlerden olmak duasıyla. Selametle kalın."



#Gamze Özçelik
#Ev
#Umuda Koşanlar Derneği
#Afrika
6 yıl önce