|

Hijyenik temizlik markası: Vissmate

Doğru ve özenli temizlik, sağlıklı yaşamın kilidini açar. Mikroplardan uzak, sağlıklı hayatın tek formülü, yaşadığımız alanlarda “hijyen” oluşturmaktır. Gerçek temizlik için çözümler sunan Vissmate, bu anlamda sahiplendiği “hijyen” kavramını en geniş kapsamıyla gündeme taşıyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 7/02/2016 Sunday
Güncelleme: 20:40 - 6/02/2016 Saturday
Yeni Şafak

Yüzde 100 yerli sermayeyle kurulan Türk markası Vissmate'in Genel Müdürü Ferhat Sucu, 'Hijyende Tek Hareket' sloganı ile çıktıkları yolda tüketicinin tüm ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılayacak inovatif ve hijyenik temizlik ürünleri piyasaya sunduklarını belirtiyor.



Vissplus, sağlıklı ve hijyenik yaşam alanları oluşturmak amacıyla çıktığı bu yolda ilk büyük adımını atarak özel geliştirilmiş güçlü formüllü Vissmate Ultra Yoğun Kıvamlı Çamaşır Suyu ile hijyeni yeniden tanımlıyor. Bu anlamda Sucu: “Böylece sadece hijyeni anlatan değil Vissmate hijyeninin farkını Türk tüketicisine kanıtlamayı da hedeflemekteyiz. Ürünlerimizin geliştirilmesi esnasında üzerinde titizlikle durduğumuz yoğun kıvam ve kullanım sırasında rahatsız etmeyen koku performansı ve parfüm çeşitliliği ile piyasadaki tüm ürünlerden ayrışmayı başarmış bulunmaktayız” diye konuşuyor.



Eviniz sandığınız kadar temiz ve hijyenik mi?


VİSSMATE Genel Müdürü Ferhat Sucu "Temizliğin sadece gözle görünür kirlenme olduğunda yapılması yeterli değildir. Hijyenik bir ortam sağlamak için en fazla kullanılan, Türkiye pazarında hijyenin eş anlamlısı haline gelen temizlik ürünü çamaşır suyudur. Son yıllarda yoğun kıvamlı çamaşır suyu,hijyenik temizlik için Türk kadının vazgeçilmez yardımcısı haline gelmiştir. Çamaşır suyunun yanı sıra, krem ve jel temizleyiciler, spreyler ve yüzey temizleyiciler hijyenik temizliğin olmazsa olmazı" şeklinde konuşuyor.







Temizlikte Vissmate farkı


Sucu "Yaşadığınız veya bulunduğunuz ortamlarda sağlığınıza zarar verecek mikroplardan korunmak için yapılan uygulamaların ve alınan temizlik önlemlerinin tümüne “hijyen” denir.Hijyende yepyeni bir hareket başlatan Vissmate, mikroplardan uzak, hijyenik bir yaşamın tek formülünün,temiz bir yaşam alanı oluşturmaktan geçiyor"diyor.


#Vissplus
#Vissmate
#Ferhat Sucu
8 years ago