|

Kablosuz şarj dönemi

Emirates, uçakta kablosuz internet hizmetinden sonra, Dubai Havalimanı A, B ve C terminallerindeki First Class ve Business Class dinlenme salonlarında akıllı telefonlar için kablosuz şarj hizmeti sunmaya başladı.

Yeni Şafak
10:09 - 25/06/2015 Perşembe
Güncelleme: 13:07 - 25/06/2015 Perşembe
Yeni Şafak

Dubai Havalimanı'nda bulunan Emirates dinlenme salonlarının belirli yerlerine yerleştirilen kablosuz şarj üniteleri ile telefonlarını şarj edebilen yolcular, kesintisiz internetin keyfini çıkarabiliyorlar. Android, Blackberry ve iPhone telefonlarıyla uyumlu olan şarj hizmeti aynı zamanda iki telefonu şarj etmek için de kullanılabiliyor.



Emirates Havalimanı Hizmetleri Kıdemli Başkan Yardımcısı Muhammed Mattar bu yeni hizmetle ilgili yaptığı açıklamada: "Bizim amacımız müşterilerimiz için daha rahat, sorunsuz ve kesintisiz bir seyahat deneyimi sunmaktır. Mobil cihazlar artık hayatımızın ayrılmaz bir parçası, Emirates'in ücretsiz Wi-Fi ve kablosuz şarj hizmetinin geleceğin seyahat deneyim standardı olacağını görebiliyoruz. Dinlenme salonlarımızı ve uçaklarımızdaki bağlantılarımızı geliştirmek için yatırım yapmamızın başlıca nedeni de budur. Biz kapsamlı ve daha gelişmiş kablosuz şarj hizmeti için lider teknoloji sağlayıcıları ile çalışıyoruz " dedi.


#Emirates
#Kablosuz şarj
#Dubai Havalimanı
9 yıl önce