|

Keser’den Kılıçdaroğlu’na tepki: Yüzünüze tüküreceğim!

Usta sanatçı Mustafa Keser, Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerine sert tepki gösterdi. Üstelik bir de meydan okuduğunu belirten sanatçı Keser, "Şehidin evlerini kendisi tespit etsin. Eğer tepki alırsam hepsi benim yüzüme tükürsün, almazsam ben hepsinin yüzüne tüküreceğim" dedi.

Yeni Şafak
12:06 - 9/04/2018 Pazartesi
Güncelleme: 12:26 - 9/04/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Mustafa Keser, Kılıçdaroğlu'nun hakarete varan sözlerine cevap verdi.
Mustafa Keser, Kılıçdaroğlu'nun hakarete varan sözlerine cevap verdi.

Ünlü isimlerin Afrin'de Zeytin Dalı Harekatı'nı gerçekleştiren Mehmetçiğe moral ziyareti vermesinden rahatsız olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepkiler çığ gibi artıyor.

Kılıçdaroğlu'nun Suriye sınırına giden ünlü isimlere "rezil" diye hakaret etmesine ve Afrin'de Mehmeçiğe destek vermesine yönelik sözlerine İbrahim Tatlıses, Hülya Koçyiğit gibi isimlerin verdiği tepkilerin ardından en sert tepki usta sanatçı Mustafa Keser'den geldi.

"Partisi ne olursa olsun kınıyorum"

TRT Müzik'in Ustadan İstekler programını sunan Mustafa Keser, Kılıçdaroğlu'nun hakarete varan sözlerine cevap verdi.

  • "İnsanlar biraz laflarına ve üsluplarına dikkat etmeli. Daha üsluplu söylese biraz daha anlayışla karşılayabilirdik. Karşılamasak bile en azında 'Delidir, ne söylerse yeridir' der, gelip geçerdik. Onun için lütfen, eleştirilerimizi daha münasip bir lisan ile yaparsak en azından makul karşılama gibi bir durum içinde olurduk. Partisi ne olursa olsun, o arkadaşları da kınıyorum. Kimden gelirse gelsin ben aynı tepkiyi gösteririm" dedi.

Meydan okudu

Kılıçdaroğlu'na bir de meydan okuyan Mustafa Keser,

  • "Ben o "şehit kapısına gidip de türkü söylesinler" diyen arkadaşlara meydan da okuyorum. Şehidin evini kendileri tespit etsin. Sazımı alıp gideceğim ve asker türküleri okuyacağım. Eğer tepki alırsam hepsi benim yüzüme tükürsün, almazsam ben hepsinin yüzüne tüküreceğim" ifadelerinde bulundu.
#TRT
#Mustafa Keser
#Hatay
#Sanatçı
#CHP
6 yıl önce