|

Kürk detaylar zarif kılıyor

Son zamanların hit parçası kürk ve kürk detaylar hemen hemen her parçada kendini gösteriyor. Kabandan mantoya, yelekten cekete kadar vitrinlerde boy boy görmeye alışık olduğumuz kürklerle siz de şıklığı ve zarafeti yakayabilirsiniz.

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/02/2016 Pazar
Güncelleme: 03:04 - 14/02/2016 Pazar
Yeni Şafak

Sadeliğin ön planda olduğu şu günlerde rakipleri arasından hızla sıyrılarak sezonun hit parçası olmayı başaran kürkler suni formlarıyla kabandan mantoya, kazaktan yeleklere kadar birçok parçada kendini gösteriyor. Hayvan hakları savunucularının çabaları sayesinde gerçek kürkün yerini alan ve moda dünyasında önemli bir yere sahip olan kürkler, özellikle bu sezonda yakalarda, manşetlerde ve aksesuar olarak karşımıza çıkıyor. Kombinlere kattığı lüks hava ve feminen görünümlerinin yanı sıra giyeni sıcak tuttukları için de tercih sebebi olan sahte kürk detayları sokak stilinde kendine hatırı sayılır bir yer edindi. En fazla manto ve ceket şeklinde karşımıza çıkan kürk detayları etoller ve atkılarda da görmeniz mümkün. Peki kürk kombinleri yaparken nelere dikkat etmeli? İşte işinize yaracak birkaç ipucu:



DOĞRU PARÇALARLA KULLANIN

Sokak stilinde, kot pantalonlarla da giyilebilen kürk ceketler oldukça şık ve farklı bir görünüm sunuyor. Siz de farklı parçaları bir araya getirmekten hoşlanıyorsan, kürk ceketleri bol bol kullanabilirsin. Makyaj stiline gelince, günlük hayatında kürk ceketinle yoğun makyaj yapmamalısınız.Ayrıca kürk detaylı ürünlerinizi yüksek belli eteklerle kombinleyebilirsiniz. Kilolu bir bayansanız kürk sizi daha kilolu göstereceği için dikkatli davranmalısınız. Boyunuz kısaysa kürkü kalçanızdan aşağı giyinmemelisiniz. Kürk kullanırken başka tüylü bir aksesuar kullanmamaya da özen göstermelisiniz.



Kış günlerine neşe katın

Sahte kürk trendinin bu sezon en fazla dikkat çektiği eğilim şüphesiz rengarenk sahte kürk mantolar... Tek renk ya da birden fazla rengin bulunduğu bu kürk mantolar, kasvetli kış günlerine neşe katıyorlar. Gri, bu kışın en önemli renklerinden biri. Dolayısıyla kürk mantolarda da bu rengin popüler olması kaçınılmaz. Asil ve hemen her renkle uyum gösteren gri, suni kürk mantolarda da çok hoş görünüm kazanabilirsiniz. Gri , siyah ve beyaz gibi klasik renklerin yanı sıra karşımıza sezonun trend renkleri olan uçuk pembe, zümrüt yeşili gibi tonlarlarda çıkan suni kürkler gündüzden geceye de tek parçada geçmenize yardımcı olacaklar.



Asaleti siyahla yakalayın

Dış giyimden aksesuara kadar her daim kadınların gözdesi olan siyah, kendini kürklerde de gösteriyor. Zamansız ve klasik bir parça olan siyah kürk mantolar her kadının gardırobundan eksik etmemesi gereken parçalardan. Siyahın asilliği ve kürkün gösterişliliği ile sizi son derece şık bir görünüme kavuşabilirsiniz.



Gece stilinin de vazgeçilmezi

Kürk ceketler, yıllardır gece kıyafetlerinin en büyük tamamlayacısı. Herhangi bir düğün veya davette kullanabileceğiniz bu elegan ceketler, parıltılı kıyafetlerle şıklığınızı tamamlamaya yardımcı olacak. Siz de bu sayfada yer alan ve daha pek çok ürünü bir arada bulabileceğiniz Modanisa.com'a uğrayarak son derece şık kombinler yapabilirsiniz.


#kürk
#sade
#detay
8 yıl önce