|

ÖĞ-DER'den 7. kısa film senaryo yarışması

Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) herkese açık ‘BAĞIMLILIKLA MÜCADELE’ konulu kısa film senaryo yarışması düzenliyor. Son katılım tarihinin 5 Şubat 2018 olduğu yarışmada dereceye girenlerden; birinciye 3 bin lira, ikinciye 2 bin lira, üçüncüye bin lira ödül verilecek.

Yeni Şafak
11:28 - 5/02/2018 Pazartesi
Güncelleme: 11:35 - 5/02/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Herkese açık gerçekleştirilecek olan kısa film yarışmada birinciye 3 bin lira ödül verilecek.
Herkese açık gerçekleştirilecek olan kısa film yarışmada birinciye 3 bin lira ödül verilecek.

Her sene farklı konularda kısa film senaryosu yarışması düzenleyen ÖĞ-DER bu sene düzenlediği 7.Kısa Film senaryo yarışmasının konusunu ‘BAĞIMLILIKLA MÜCADELE’ olarak belirledi. Yarışmaya amatör ya da profesyonel eli kalem tutan herkesin katılabileceği belirtildi.

Dernek Genel Başkanı Hamdi Sürücü yaptığı açıklamayla toplumları ve insanları ifsad eden çalışmalar karşı ıslah edici faaliyetlerin çoğalması gerektiğini belirterek ülkemizde ve dünyada ciddi bir problem olan bağımlılığın her türlüsüyle mücadeleyi ve özellikle bu mücadelede eğitimin önemini vurgulayacak filmler oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

Tüm bağımlılık türleri kısa film konusu olabilir

Uyuşturucudan sanal oyun bağımlılığına her türlü bağımlılığın yarışma kapsamına girdiğini söyleyen Hamdi Sürücü bu konuda şunları söyledi:

  • "Bağımlılıkla mücadele derken, sosyal medya bağımlılığından tutun da şans oyunlarının her türlüsüne uyuşturucu ve keyif verici maddelere, spor fanatizminden sanal oyun bağımlılığına her türlü bağımlılık yarışmanın kapsamına girmektedir. "
Birinciye ödül 3 bin lira

5 Şubat 2018 günü başlayan yarışmaya son katılım tarihinin 15 Mayıs 2018 günü olduğu açıklanırken yarışma jürisinin son katılım tarihinden sonra açıklanacağı belirtildi. Yarışmada dereceye girenlerden; birinciye 3 bin lira, ikinciye 2 bin lira, üçüncüye bin lira ile 2 Mansiyon ödülü alana 500’er TL verileceği, ayrıca ödül alan herkesin 1 yıllık Millî Şuur Dergisine ücretsiz abone olabileceği açıklandı.

Yarışmayla ilgili geniş bilgi
adreslerinden alınabilir.

#ÖĞDER
#Kısa film
#Sinema
#Yarışma
6 yıl önce