|

Sayışman Afrika'da izdihama yol açtı

Türk dizilerinin yayınlandığı Afrika ülkelerinden Angola'ya istek üzerine giden oyuncu Tolgahan Sayışman, havaalanında izdihama neden olunca özel Tim devreye girdi.

Yeni Şafak
13:25 - 3/04/2018 Salı
Güncelleme: 13:29 - 3/04/2018 Salı
Diğer
İhraç edilen Türk dizileri Afrika'yı da esir aldı.
İhraç edilen Türk dizileri Afrika'yı da esir aldı.

Yurt dışında Türk filmlerine ilgi her geçen gün artış gösteriyor. Özellikle Afrika, ABD'de Türk dizileri oldukça fazla izleniyor.

Türk dizisi "Asla Vazgeçmem" Afrika ülkelerinden Angola'da seyircinin karşısına çıktı. Angola'ya ziyaret eden Asla Vazgeçmem dizisinin oyuncusu Tolgahan Sayışman, büyük bir kalabalık ile karşılaştı.

Oyuncu Tolgahan Sayışman'ı hayranları havaalanında karşıladı. Dünyanın dört bir yanına ihraç edilen Türk dizileri Afrika'yı da esir aldığı görüldü.


Hayranları davet etti

‘Asla Vazgeçmem’ ile Afrika’da ciddi bir hayran kitlesi edinen Tolgahan Sayışman, yoğun istek üzerine hayranlarıyla buluşmak için Angola’nın başkenti Luanda’ya gitti.

Sayışman, büyük bir kalabalık tarafından coşkuyla karşılandı. Ünlü oyuncuyu görmek ve fotoğraf çektirmek isteyen hayranları izdihama neden oldu.


Özel Tim devreye girdi

Habertürk'ün haberine göre, Özel korumalar ve havaalanı polisi yetersiz kalınca özel timden yardım istendi. Sayışman, sevgi gösterileri eşliğinde güçlükle oteline geçti.

#Türk
#Dizi
#Afrika
#Angola
6 yıl önce