|

Serhat Kılıç Söz'e veda ediyor

Özel harekat konulu dizi Söz'ün kötü karakteri Çolak'ı canlandıran Serhat Kılıç geçtiğimiz hafta Yavuz tarafından öldürüldü. Kılıç, sevilen diziye veda etti.

Yeni Şafak
09:29 - 16/04/2018 Pazartesi
Güncelleme: 11:53 - 16/04/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Serhat Kılıç Söz dizisinde Çolak karakterini canlandırıyor.
Serhat Kılıç Söz dizisinde Çolak karakterini canlandırıyor.

Yayınlanan 17.bölümde Örgüt tarafından kaçırılarak bir tabut içerisinde gizli bir bölmeye hapis edilen Bahar, Yavuz sayesinde ölmekten kurtulmuştu. Sancar ve Büyük Bey tarafından kaçırılan Yavuz, Büyük Bey’i vurarak bu durumdan kurtulurken anı zamanda Yavuz sonunda peşinde olduğu Çolak’ı yakalayarak öldürmüştü.

  • İki sezondur sergilediği oyunculuk performansıyla izleyenlerin büyük beğenisini toplayan ünlü oyuncu Sehat Kılıç, ‘SÖZ’ün yeni bölümünde ekrana veda ediyor. Heyecan ve aksiyon dolu sahneleriyle pazartesi akşamı ekrana gelecek olan 'Söz'ün 42. bölümünde Serhat Kılıç'ın canlandırdı Çolak karakteri kendi sonunu hazırlıyor.

Tim'in adalete teslim ettiği ve uzun süredir hapishanede olan terör örgütü elebaşı Çolak, yine kaçış planı yaptığı sırada bu kez canından oluyor. Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı ‘SÖZ' sürprizlerle dolu yeni bölümüyle 16 Nisan Pazartesi ekranlarda.

#Star tv
#Söz
#Dizi
#Mit
6 yıl önce