|

Putin, Boris Johnson’a hastalığı yenmenin formülünü verdi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, koronavirüsüne yakalanan İngiltere Başbakanı Boris Johnson’a telgrafta göndererek geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Enerji, iyimserlik ve mizahın, hastalığın üstesinden gelmene yardım edeceğinden eminim" ifadelerini kullandı.

16:09 - 7/04/2020 Salı
Güncelleme: 16:31 - 7/04/2020 Salı
Diğer
Arşiv.
Arşiv.

Dünya genelinde 190'dan fazla ülkeyi etkileyen ölümcül koronavirüs salgını sürerken, gözler hastalığa yakalanan İngiltere Başbakanı Boris Johnson'a çevrildi. Kendini evinde karantina altında tutan ve durumunun ağırlaşması üzerine dün gece hastaneye kaldırılan İngiliz Başbakanı'na, dünya liderlerinden “geçmiş olsun” telgrafları yağıyor.

"Hızlı bir iyileşme" diledi

Bu telgraflardan en dikkat çekeni ise Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den geldi. The Sun'ın haberine göre; Putin, İngiltere Başbakanı Johnson'a çektiği telgrafta, geçmiş olsun dileklerini ileterek, "hızlı bir iyileşme" dileyerek, "
Bu zorlu dönemde size içten desteğimi ifade etmek isterim. Enerjiniz, iyimserliğiniz ve espri anlayışınızın hastalığı yenmenizde yardımcı olacağından eminim. En kısa zamanda ve tamamen iyileşmenizi gönülden diliyorum
” ifadelerini kullandı.
  • İngiliz makamları, ülkede yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniye 5 bin 373 kişinin hayatını kaybettiği bilirilmişti. Yeni tip koronavirüs tedavisi gören İngiltere Başbakanı Boris Johnson yoğun bakıma alınmıştı.
#​Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin
#İngiltere Başbakanı Boris Johnson
#koronavirüs
#yoğun bakım
#telgraf
4 yıl önce