|

CHP kepenk kapattı

24 Haziran seçimleri için en kritik saatlere girilirken CHP teşkilatı, Üsküdar’ın en yoğun noktası olan İskele Meydanı’nda kepenk kapattı. Meydana dün stand kurmayan CHP teşkilatında, Muharrem İnce’ye memura hakaret, teröre destek gibi skandalları nedeniyle tepki oluştuğu belirtiliyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 23/06/2018 Cumartesi
Güncelleme: 03:30 - 23/06/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
CHP teşkilatı, cuma günü stand kurmadı.
CHP teşkilatı, cuma günü stand kurmadı.

24 Haziran saatler kala başkan adayları Muharrem İnce’nin skandalları birbiri ardına patlayınca CHP teşkilatı kepenk indirdi. CHP’nin son dönemde özel önem verdiği Üsküdar’da en yoğun nokta olan İskele Meydanı’ndaki seçim standı sandığa 48 saat kala kapatıldı. CHP’nin FETÖ desteğiyle AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a muhalefet oluşturarak oy devşirmeye çalıştığı ve 16 Nisan halkoylamasında kısmen başarılı olduğu Üsküdar’daki gelişme, CHP teşkilatının İnce’den desteklerini çektikleri yorumlarına neden oldu.


CHP’Lİ SEÇMEN HDP’Yİ AFFETMİYOR

CHP’liler, “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” diyenlere “Generali olsanız ne yazar, it sürüleri” diyen Ağrı eski Belediye Başkanı Sırrı Sakık’ın hakaretine ve teröre rağmen İnce’nin HDP ile temasına da büyük tepki gösteriyor. PKK’ya yakınlaşan başkan adayları İnce’ye tepki gösteren CHP teşkilatının seçime iki gün kala standlarının kapanma sebebinin vatandaşlardan İnce’ye yönelik tepkiler olduğu iddia ediliyor.

Üsküdar İskele Meydanı’nda diğer partilerin standları ise çalışmalara devam ediyor.

50 LİRA İLE BROŞÜR

Aynı meydanda simitçilik yapan bir esnaf, “16 saat boyunca simit tezgâhındayım. Dün akşamdan beri kimse CHP’nin seçim standına uğramadı. Gençler arasında günlük 50 lira cep harçlığı karşılığında broşür dağıtmak için gelenler vardı” dedi.

#CHP
#Üsküdar
6 yıl önce