|

Erdoğan: Millet kıraathaneleri kuracağız

AK Parti Hatay mitinginde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Millet kıraathaneleri kuracağız. Şimdi bunu tabii Bay İnce yanlış anlayabilir. Millet kıraathanesi deyince, iskambil oyunlarının oynandığı yer anlayabilir. Bay Muharrem, öyle değil, burası tamamen kitaplarla dayalı döşeli kütüphane ve içeride keki, çayı, kahvesi olacak ve burada gençlerimiz, yaşlılarımız gelecek ve kitabını alıp okuyacak." dedi.

Yeni Şafak
19:10 - 7/06/2018 Perşembe
Yeni Şafak
​Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Hatay mitinginde vatandaşlara hitap etti.
​Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Hatay mitinginde vatandaşlara hitap etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Hatay mitinginde vatandaşlara hitap etti.

Erdoğan'ın konuşmalarından öne çıkanlar:

İrade, erdem ve cesaretle Türkiye'yi şahlandıracağız.

Güçlü Türkiye için, Avrupa'da ve dünyanın diğer bölgelerinde yaşayan tüm vatandaşlarımızı oylarını kullanmaya davet ediyorum. Hatay bizim baştacımız gurur ve ilham kaynağımızdır.

Millet kıraathaneleri müjdesi

Millet kıraathaneleri kuracağız. Şimdi bunu tabii Bay İnce yanlış anlayabilir. Millet kıraathanesi deyince, iskambil oyunlarının oynandığı yer anlayabilir. Bay Muharrem, öyle değil, burası tamamen kitaplarla dayalı döşeli kütüphane ve içeride keki, çayı, kahvesi olacak ve burada gençlerimiz, yaşlılarımız gelecek ve kitabını alıp okuyacak.

"Bunların ağzından terörle mücadele diye bir şey duydunuz mu?"

Bay Muharrem, 24 Haziran'da sen bu seçimi kaybedersen ne yapacaksın onu söyle? Bırakıp gidecek misin onu söyle? Bay Kemal yapmadı, sen de onun talebesisin, senin yapacağına da biz güvenmiyoruz.

Diyarbakır'da sokağa çıkın diyerek 53 kardeşimizin ölümüne sebep olanları cezaevinde neden ziyaret ediyorsun.

Bay Muharrem ben silahlı kuvvetlerin baş komutanıyım aramızda böyle bir fark var.

Bay Muharrem'in, Bay Kemal'in ağzından terörle mücadeleyi duydunuz mu? Zaten seçim bildirgelerinde de terörle mücadeleye yönelik bir şey bulamazsınız.

CHP'ye Özgür Suriye Ordusu tepkisi

CHP'nin genel başkanlık yarışını kaybetmiş şahıs, hiç yüzü kızarmadan ülkeyi yönetmeye talip oluyor. CHP delegelerinin genel başkanlık için bile yeterli görmediği bir şahsı 'gel buraya Muharrem, gel bakalım Muharrem' diyerek cumhurbaşkanlığına aday gösteriyor. Siyasi kariyerinde tek bir başarısı, tek bir becerisi, milletin faydasına tek bir dikili ağacı dahi olmayan birinden Türkiye'yi yönetmesini bekleyebilir miyiz?

Eli kanlı caniler için kullanmadığınız, kullanamadığınız ifadeleri Afrin'i terörden temizleyen kahramanlar için kullanıyorsunuz. Bu ne edep dışılıktır.

#Recep Tayyip Erdoğan
#Hatay
6 yıl önce