|

Comolli Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı

Fenerbahçe'nin sportif direktörü Damien Comolli, Ülker Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında sözleşme imzaladı. Toplantıda başkan Ali Koç ve Comolli dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Yeni Şafak
15:32 - 13/06/2018 Çarşamba
Güncelleme: 15:38 - 13/06/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Comolli'nin imza töreni.
Comolli'nin imza töreni.

Fenerbahçe ile anlaşan Fransız sportif direktör Damien Comolli, Ülker Stadı'nda düzenlenen basın toplantısı ile sözleşme imzaladı. Toplantıya başkan Ali Koç ve başkan yardımcısı Semih Özsoy da katıldı.

Damien Comolli'nin sözlerinden öne çıkanlar şöyle:
  • Fenerbahçe, Avrupa'da her zaman saygı duyulan, bilinen bir kulüp olmuştur. Biz genç oyuncuları oynatan bir kulüp yaparak daha da büyütmek istiyoruz. Ne yaparsanız yapın sizi sahada en iyi şekilde temsil edecek oyuncuların olması gerekiyor.
"Aykut Kocaman'la görüştüm"
  • Buraya geldiğimde Aykut hoca ile birebir toplantı yaptım. Sayın Kocaman'la yaptığım toplantıdan çok keyif aldım. Futbolcuları tarafından çok saygı duyulan bir insan. Her konuda rapor veriyor. Son raporumu yönetimle paylaşacağım.

Comolli, Zeljko Buvac sorusuna, "Aykut Kocaman'ın şu anda devam eden kontratı var. Çok fazla teknik direktörle görüşüyoruz ama isim vermem doğru değil" yanıtını verdi.

Ali Koç'un sözlerinden öne çıkanlar şöyle:
  • Fernandao'yu 3 milyon dolara sattık. Eski kulübüne yüzde 20'si gider maddesi vardı, onu da bertaraf ettik. Yerli teknik direktörle devam edeceksek bu Aykut Kocaman olacak. Kendisinden de Cuma gününe kadar süre istedim.
"Barcelona'da ilgilendiğimiz isimler var"
  • Barcelona'da ilgilendiğimiz oyuncular var. Tüm imkanlarımızı, ilişkilerimizi kullanmak zorundayız. Ama ilişkiler bir yere kadar. Dostluk başka şey, ticaret başka.
#Fenerbahçe
#Ali Koç
6 yıl önce