|

F.Bahçe Doğuş TOFAŞ'a fark attı

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin final serisi ilk maçında sarı-lacivertliler, sahasında TOFAŞ’ı 40 sayı farkla yenerek seride 1-0 öne geçti. Wanamaker 17 sayıyla maçın en skorer ismi olurken ve tüm oyuncular sayı attı. TOFAŞ’ta ise Crocker ve Morgan diskalifiye oldu.

Yeni Şafak
04:00 - 6/06/2018 Çarşamba
Güncelleme: 03:53 - 6/06/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Seride 1-0 öne geçen sarı-lacivertli ekip, rakibini 7 Haziran Perşembe günü ikinci maçta bir kez daha ağırlayacak.
Seride 1-0 öne geçen sarı-lacivertli ekip, rakibini 7 Haziran Perşembe günü ikinci maçta bir kez daha ağırlayacak.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off final serisi ilk maçında Fenerbahçe Doğuş, TOFAŞ’ı 40 sayı farkla 103-63 yendi. Bu sonuçla seride 1-0 öne geçen sarı-lacivertli ekip, rakibini 7 Haziran Perşembe günü ikinci maçta bir kez daha ağırlayacak. Rakibi karşısında baştar sona üstün oynayan sarı-lacivertli takımda Başantrenörü Zeljko Obradovic, maçta tüm oyuncularına süre verirken, hepsi de skora katkı sağladı. Maçı Fenerbahçe yeni yönetimi de izlerken, sarı-lacivertli taraftarlar da salonu doldurdu.

CROCKER VE MORGAN DİSKALİFİYE EDİLDİ

TOFAŞ’tan Tony Crocker ve Raymar Morgan maçta diskalifiye oldu. İkinci çeyreğin sonlarında Jan Vesely’ye yaptığı hareket nedeniyle sportmenlik dışı faul alan Crocker, Melih Mahmutoğlu ile de gerginlik yaşayınca 2. sportmenlik dışı faulünü alarak soyunma odasının yolunu tuttu. 3. çeyreğinin ilk dakikalarında ise Raymar Morgan, Nicola Melli ile yaşadığı gerginliğin ardından diskalifiye edildi. Play-off final serisinin ikinci maçı yarın yine Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak.

#​Tahincioğlu
#Fenerbahçe Doğuş
#TOFAŞ
6 yıl önce