|

Fenerbahçe'den Jan Vesely yalanlaması

Fenerbahçe'nin Final Four oynamasında büyük pay sahibi olan Jan Vesely ile iki yıllık yeni bir anlaşma sağlandığı iddia edildi. 2 yıl için 6 Milyon Euro alacağı konuşulan Vesely ile ilgili Fenerbahçe cephesinden yalanlama geldi.

Yeni Şafak
17:17 - 5/06/2016 Pazar
Güncelleme: 17:47 - 5/06/2016 Pazar
Diğer
Fenerbahçe'den iki yıl için 6 Milyon Euro kazanacak.
Fenerbahçe'den iki yıl için 6 Milyon Euro kazanacak.

Fenerbahçe'nin Jan Vesely ile 2 yıl için 6 Milyon Euro'ya anlaşma sağladığı haberleri akşam saatlerinde gündeme damgasını vurdu. Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandıran bu gelişme, sarı lacivertli kulüpten anında yalanlandı.



Fenerbahçe'den yalanlama

Anadolu Efes ile oynanacak final serisi ikinci maçı öncesi Jan Vesely ile ilgili açıklama yapan Genel Menajer Yardımcısı Ömer Onan ise, Vesely için 3 Milyon Euro verecek kadar bütçelerinin olmadığını belirterek, 'kadromuzdaki bütün oyuncuları tutmak istiyoruz. NBA düşünen isimler var, onların netleşmesi Temmuz ayını bulacak fakat yüksek ihtimalle takımda kalırlar' dedi. Ömer Onan, 1-2 isimle takıma takviye yapmayı planladıklarını da sözlerine ekledi.




Vesely ile ilgili yapılan haberde ne denildi?

Euroleague'de şampiyonluğu kıl payı kaçıran, Spor Toto Basketbol Ligi'nde de Anadolu Efes ile şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalarını sürdürüyor.



Sarı lacivertliler, yıldız basketbolcusu Jan Vesely ile yeniden anlaştı. Eurohoops.net'in duyurduğu anlaşmaya göre Jan Vesely yıllık 3 Milyon Euro'dan 2 yıllık sözleşme teklifine 'tamam' dedi.





İki yılda 6 Milyon Euro kazanacak olan yıldız basketbolcu, 'NBA'e gidebilirim' düşüncesini de rafa kaldırdı.



Fenerbahçe'nin bu sezonki başarısında büyük pay sahibi olan, fakat Final Four'da 1/14 faul atışıyla oynayarak kupanın kaybedilmesinde hedef gösterilen Vesely'nin alacağı para taraftarları ikiye böldü.



Taraftarların çok sevdiği Vesely'nin aldığı parayı hak ettiğini düşünen sarı lacivertli taraftarların çokluğu kadar, bir kesim Fenerbahçe taraftarıysa 'bir basketbolcuya bu kadar para mı verilir' şeklinde tepkisini dile getirdi.





#Fenerbahçe
#Jan Vesely
8 yıl önce