|

Futbolcu linçten kurtuldu

Bölgesel Amatör Lig'inde Kazan Belediyespor-Yozgat 1959 FK maçının bitiş düdüğü ile birlikte saha bir anda karıştı. Kazan Belediyesporlu bir futbolcu, rakip seyircilerin arasında kalınca tekme ve tokat darbeleri darp edilirken polis olayları güçlükle yatıştırdı.

Yeni Şafak
10:47 - 25/01/2016 Pazartesi
Güncelleme: 09:14 - 25/01/2016 Pazartesi
DHA

Liderliği yakından ilgilendiren maçta, grubun ikinci takımı 25 puanlı

Yozgat

ekibi ile 24 puanla üçüncü sırasında bulunan Ankara Kazan Belediyespor arasında oynanan maçın sonucu, 3-2 konuk takımın galibiyetiyle sona erdi. Hakemin bitiş düdüğü ile birlikte saha bir anda karıştı. Yozgat 1959 takımının yedek kulübesinden bir

futbolcu

ile Kazan Belediyespor oyuncusu arasında sözlü sataşma ile başlayan tartışma sonucu yumruklaşma yaşandı, ardından saha bir anda karıştı.



Taş yağmuru

Futbolcular arasında çıkan kavgayı ayırmak için araya girenlerin de tekme ve yumruklara maruz kaldığı olaylara dışarıdan seyirciler de dahil oldu. Kazan Belediyespor taraftarının az sayıda olması, olayların seyircilere sıçramasının önüne geçti. Takımlarını yalnız bırakmayan yüzlerce Yozgat taraftarı da çıkış kapısının önünde toplanarak, taş yağmuruna tuttukları Kazan Belediyesporlu oyuncuların soyunma odasına gitmesine engel oldu.



Oyuncu seyircilerin arasında kalınca

Polis eşliğinde soyunma odasına gitmeye çalışan Kazan Belediyespor'lu oyuncuları ile Yozgat Spor seyircileri arasında sözlü sataşmalar yaşanırken ev sahibi takımın bir

oyuncu

, bu sırada konuk takımın seyircileri arasında kalıp, tekme ve yumruklara maruz kaldı. Yaralanan futbolcu, arkadaşlarının yardımı ile soyunma odasına götürüldü. Olaya müdahale eden polis, konuk ekibin taraftarlarını güçlükle otobüslere bindirerek kavgayı sonlandırdı.

#Ankara
#Bölgesel Amatör Lig
#Kazan Belediyespor
#Yozgatspor 1959 FK
8 yıl önce