|

Jan Vesely'e büyük onur

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın Çek yıldızı Jan Vesely, Euroleague'de yılın en iyi 5.'ine seçildi.

Yeni Şafak
12:47 - 12/05/2016 Perşembe
Güncelleme: 13:15 - 12/05/2016 Perşembe
Diğer
Jan Vesely (Fenerbahçe)
Jan Vesely (Fenerbahçe)

Euroleague'de sezonun en iyi beşi açıklandı. Lokomotiv Kuban'dan Malcolm Delaney, CSKA Moskova'dan Nando De Colo ve Milos Teodosic, Fenerbahçe'den Jan Vesely ile Laboral Kutxa'dan İonais Bourousis seçildi.



Jan Vesely, aşil tendonundaki sakatlık nedeniyle bir süredir forma giyemese de en iyi 5'te yer almayı başardı. Vesely maç başına 12 sayı, 7 ribaund, 1 blok ve 15.6 verimlilik puanı ile mücadele ediyor.





Final-Four heyecanı başlıyor

Avrupa basketbolunun kulüp bazında en büyük organizasyonu olan Euroleague'de Final-Four müsabakaları 13-15 Mayıs tarihlerinde Almanya'nın Berlin kentinde yapılacak.



Mercedes-Benz Arena'da yapılacak Final Four organizasyonunda Türkiye'den Fenerbahçe, Rusya'dan CSKA Moskova ve Lokomotiv Kuban ile İspanya'dan Laboral Kutxa takımları mücadele edecek.



Organizasyonun ilk maçında CSKA Moskova ile Lokomotiv Kuban Krasnodar, yarın TSİ 19.00'da karşı karşıya gelecek. Gecenin diğer maçında Fenerbahçe ile Laboral Kutxa TSİ 22.00'da finale çıkmak için mücadele verecek. Kazanan takımlar 15 Mayıs Pazar günü TSİ 21.00'da finalde karşı karşıya gelecek. Kaybeden ekipler ise aynı gün TSİ 18.00'da üçüncülük maçına çıkacak.








#Fenerbahçe
#Final Four
#Jan Vesely
8 yıl önce