|

Olympiakoslu oyuncudan Datome'ye duygusal mektup

Euroleague finalinde Fenerbahçe'ye mağlup olan Olympiaskos'ta İtalyan gard Daniel Hackett, karşılaşma sonrası vatandaşı Gigi Datome'yle ilgili bir paylaşımda bulundu. Finali kaybetmenin ardından yaşadığı hayal kırıklığı nedeniyle kendisiyle gurur duyduğunu söyleyemediğini ifade eden Hackett, paylaşımında duygusal ifadelere yer verdi.

Yeni Şafak
17:29 - 22/05/2017 Pazartesi
Güncelleme: 17:47 - 22/05/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Fenerbahçe'nin İtalyan yıldızı Datome finalde attığı sayılarla Avrupa şampiyonluğunda kritik bir rol oynadı.
Fenerbahçe'nin İtalyan yıldızı Datome finalde attığı sayılarla Avrupa şampiyonluğunda kritik bir rol oynadı.

Instagram hesabından Datome'yle birlikte kendisinin fotoğrafına yer veren Olympiakoslu Hackett'ın yazdığı duygusal mektup şöyle;

  • "Sevgili Gigi
  • Takımımın aldığı mağlubiyet sonrası hayal kırıklığımı ve öfkemi sindirmek zorundaydım. Ve sana mektup yazmaya bu sabah karar verdim.
  • Seninle ilk kez İtalya U14 milli takımında bir araya geldik. Zaten büyük bir çocuktun. Güçlü, atletik, yetenekli ve gelecek sahibin hemen anlaşılıyordu. Elde ettiğin başarılar hepsi birer başlangıçtı.
  • Tüm bunları geride bıraktık ve Euroleague finalinde karşı karşıya geldik. Sen Fenerbahçe ile şampiyon oldun ama ben kaybeden taraftaydım. Midemde bir düğüm ile bana sarıldığında seninle ne kadar gurur duyduğumu söylemeye cesaretim yoktu. Kendimi geliştirmek için verdiğin cesaretten ve örnek olmandan dolayı sana teşekkür ederim. Bir arkadaşım ve kaptanım olarak."


#Daniel Hackett
#Gigi Datome
#Fenerbahçe
#Olympiakos
7 yıl önce