|

Papa'yı örnek gösterdi

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, camia nezdinde infial yaratan açıklamasına gerekçe olarak; bir gazeteciyi taraftar zannetmesini gösterdi ve Papa'nın New York'u ziyaret ettiği sırada yaşadığı bir olayı dile getirerek kendisini savundu.

Yeni Şafak
11:20 - 10/03/2015 Salı
Güncelleme: 09:43 - 10/03/2015 Salı
Diğer

Yarsuvat konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu açıklamayı yaptı:


"Asansörde -daha sonra gazeteci olduğunu öğrendiğim- taraftar sandığım biri 'Gelenek bozulmadı başkanım' dedi; ben de 'Evet' cevabını verdim. Yani durduk yere böyle bir şey söylemedim, gazeteci oyununa geldim! Size şu örneği vereyim… Papa, New York'a gelmiş; 'Randevuevine gidecek misiniz?' diye sormuşlar. Papa da 'New York'ta randevuevi var mı ki?' demiş. Ertesi gün gazetelerde manşetlerde 'Papa randevuevi var mı diye sordu' diye verilmiş."


'Şansımız yüzde 33'

Fenerbahçe'ye yenilerek avantaj kaybeden Galatasaray'da, başkan Duygun Yarsuvatson olarak Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın şampiyonluk şansının eşit olduğunu söyledi. "Galatasaray'ın şampiyon olacağına inanıyor musunuz?" sorusuna "Ben bu kulübün başkanıyım. Tabii ki inanıyorum" yanıtını veren Yarsuvat, şöyle devam etti: "Ben akıllı adamım. Daha önce de aynı açıklamayı yapmıştım ve şimdi dediğime gelindi. Puan tablosu ortada. Şanslar eşitlendi. Bizim şansımız da yüzde 33."

'Şahsen takımı beğendim'

Derbideki mağlubiyetten dolayı moralinin bozuk olmadığını söyleyen Galatasaray Başkanı, yenilgiye rağmen takımı çok beğendiğini söyledi ve şöyle devam etti: "Futbolcular birbirine son derece saygılıydı. Hem sahada hem tribünde ortam iyiydi. Maçtan sonra bir takım olaylar yaşanmış ama onlar benim ilgimi çekmiyor. Dostça bir derbi oynandı."

(Sabah)

#galatasaray
#fenerbahçe
#duygun yarsuvat
#derbi
#papa
9 yıl önce