|

Sola Antonini forvete Matri

Slaven Bilic ve Önder Özen kamp dönüşü bir araya geldi transfer zirvesinde iki isim çıktı

Süleyman Hatısaru
00:00 - 6/08/2013 Salı
Güncelleme: 00:25 - 6/08/2013 Salı
Yeni Şafak
Sola Antonini forvete Matri
Sola Antonini forvete Matri

Teknik direktör Slaven Bilic, Avusturya kampının son gününde yaptığı İstanbul''a dönüşte gidecek ve geleceklerle ilgili kararı vereceklerini belirtirken bununla ilgili ilk görüşme gerçekleşti. Futbol Direktörü Önder Özen ile birlikte öncelikli olarak düşünülen isimleri değerlendiren Slaven Bilic''in Milan''ın sol beki Luca Antonini''yi istediği kaydedildi. Hırvat hocanın forvetteki tercihinin ise Juventuslu forvet Alessandro Matri olduğu bildirildi.

MENAJERİ İSTANBUL''A GELDİ

Defansın soluna acilen takviye arayan siyah-beyazlıların çağrısı üzerine oyuncunun menajerinin İstan-bul''a geldiği ve ön görüşmenin dün gerçekleştiği öğrenildi. 32 yaşındaki İtalyan futbolcunun Milan ile sözleşmesi 2014''te sona eriyor. Antonini''nin alternatifi ise Alexander Büttner… 24 yaşındaki Hollandalı futbolcunun kiralanmasının gündemde olduğu bildirildi.

GÖRÜŞME BAYRAM SONRASI

Beşiktaş yönetimi, Adebayor transferinde sonuç alınamaması üzerine forvette de gündemine Juventuslu Alessandro Matri''yi ekledi. Başkan Fikret Orman''ın bayram sonrası oyuncuyla görüşmek için İtalya''ya gideceği kaydedildi. Bu arada İtalyan basını ise dün Lazio''nun Çek forveti Libor Kozak için Beşiktaş ile birlikte Sunderland''ın devreye girdiğini iddia etti.

TFF''den Kartal''a 9 milyon TL

Takıma iki takviye yapacak Beşiktaş, dün paralandı. TFF, geçen sezondan kalan yayın hakları nedeniyle siyah-beyaz-lılara 9 milyon TL ödeme yaptı. Kulüp çalışanlarına maaşlarını ödeyemeyen siyah-beyazlıların parayı transfere kullana-cağı öğrenildi.

Geçen yıl gözden düştü

İtalya şampiyon-luğu da yaşayan32 yaşındaki futbol-cunun kariyerinde 180 maç mevcut. 9 maça çıktığı geçen sezon haricinde bir sezonda 30 maçın altına düştüğü nadir.


11 yıl önce