|

Trabzon'da umut tükenmez

Trabzonspor'un ikinci yarıda çok iyi neticeler alacağını ifade eden Umut, ligin uzun bir maraton olduğunu belirterek, “17 maçta 51 puan var. Bu puanları almak istiyoruz” diye konuştu.

00:00 - 18/12/2006 Pazartesi
Güncelleme: 01:37 - 18/12/2006 Pazartesi
Yeni Şafak
Trabzon'da umut tükenmez
Trabzon'da umut tükenmez

Trabzonspor'un genç gol ayaklarından biri olan Umut Bulut, bordo-mavili takımın tecrübeli futbolcusu Ersen Martin ile iyi bir ikili olduklarını söyledi. Genç futbolcu, Ersen Martin'in Türkiye'deki en iyi pivot forvet oyuncularından biri olduğunu belirterek, “Birlikte oynadığımız zaman iyi işler yaptığımıza inanıyorum. Onun veya benim oynamamam bir sorun teşkil etmiyor. Hocamızın kararına her zaman saygılıyız. Bazen tek forvet bazen de birlikte ya o, ya da ben oynuyorum. Sonuçta Trabzonspor'un başarısı için ter döküyoruz” şeklinde konuştu.


ŞANSSIZLIKLAR YAŞADIK

Trabzonspor'un ikinci yarıda iyi bir çıkış yakalarak zirveye yaklaşacağına yürekten inandıklarını ifade eden Umut Bulut, “Uzun lig maratonunda önümüzde 17 maç var. Bu 51 puan demektir. Bu puanları ikinci yarıda toplamak istiyoruz. Kadromuzun gücü bulunduğumuz yerle ters orantılı. Daha yukarılarda olmalıydık. Sakatlıklar, cezalı futbolcular ve bazı maçlarda hakem hataları sebebiyle iyi sonuçlar alamadık. Bulunduğumuz yerden memnun değiliz. Ama bunu düzeltmek bizim elimizde. Kupada da iddialıyız. Trabzonspor'a bu önemli kupayı kazandırmak istiyoruz” dedi.


Ersen'le iyi bir ikiliyiz

Trabzonspor'un genç yıldızı Umut forvet hattında Ersen Martin'le iyi bir ikili oluşturacaklarını belirterek, “Birlikte çok iyi işler yapacağız. Her ikimiz de Trabzonspor'un başarısı için ter döküyoruz” diye konuştu.



17 yıl önce