|

Samsung'un son tasarımı: Yamuk dikdörtgen!

Siz 'bu ne saçmalık?' diye düşünmeden önce biz bir not düşelim: Steve Jobs'un bugünün tabletfonlarına ilişkin yorumu, 'kimsenin bu kadar büyük bir telefonlara yönelmeyeceği dahası stylus'un tamamen gereksizlik' olduğu yönünde idi.

Yeni Şafak ve
15:35 - 6/10/2015 Salı
Güncelleme: 15:57 - 8/10/2015 Perşembe
Yeni Şafak
Soldan sağa doğru sırasıyla S6 Edge, S6 Edge+ ve Note Edge
Soldan sağa doğru sırasıyla S6 Edge, S6 Edge+ ve Note Edge

Kenarı kavisli biçimde tasarladığı Edge serisinin beklenenin oldukça üzerinde talep alması neticesinde işleri hızlandıran Samsung bildiğimiz gibi ilk olarak karşımıza S6 Edge+ ile çıkmıştı. Keza G.Kore devinin uzun zamandan beri üzerinde çalışmalar yürüttüğü katlanabilir formdaki akıllısının da önümüzdeki yıl içerisinde geleceği söylenenler arasında.



İşte Samsung cephesinde gelen

ise, firmanın yeni bir tasarımını göz önüne seren patentini görüyoruz. Belli olduğu üzere sıradaki potansiyel kavislinin bu defa üst ve alt kenarında kavise giden Samsung, nihai aşamada modeli satışa sunması halinde, geometride yamukkenar olarak isimlendirilen formu hayat geçirmiş olacak.







Siz 'bu ne saçmalık?' diye düşünmeden önce biz bir not düşelim, gerçi hatırlayanlarımız vardır muhakkak. ''Yüzyılın vizyoneri'' Steve Jobs'un bugünün tabletfonlarına ilişkin yorumu, 'kimsenin bu kadar büyük bir telefonlara yönelmeyeceği dahası stylus'un tamamen gereksizlik' olduğu yönünde idi. Bugün ise tablo ortada.



Velhasıl her şey hayal etmekle başlıyor...








#samsung
#galaxy s6 edge
#galaxy s6 edge+
#android
#akıllı telefon
9 yıl önce