|

Toyota efsanesi geri dönüyor

Japon otomotiv devi Toyota, sosyal medya hesabından efsane aracı Supra’nın görüntüsünü paylaştı. Firma yayınladığı mesajda ‘efsane geri dönüyor’ başlığı attı ve 2018 Cenevre Otomobil Fuarında aracını tanıtacağını belirtti.

Yeni Şafak
13:26 - 14/02/2018 Çarşamba
Güncelleme: 13:34 - 14/02/2018 Çarşamba
Diğer
Yeni Supra'nın konsept tasarımı.
Yeni Supra'nın konsept tasarımı.

Toyota’nın efsanevi spor otomobili Supra, çok yakında yenilenmiş olarak karşımıza çıkacak. İlk kez 1978 yılında üretimine başlanan Toyota Supra, en son 1992 yılında yenilendi. Hızlı ve Öfkeli filmiyle bu modeli oldukça popüler olmuştu.

Efsane geri dönüyor

Japon üretici sosyal medyada ‘efsane geri dönüyor’ başlığıyla bir görsel yayınladı. Görselde bir otomobilin arka spoiler’ı görülüyor ve not olarak 2018 Cenevre Otomobil Fuarı işaret ediliyor. 6 Mart tarihinde Toyota’nın ikon olmuş spor aracının modern bir konseptinin tanıtılacağı açıklanmış.


Cenevre Otomobil Fuarı’nda ortaya çıkacak olan yeni Supra için forumlarda söylentiler dolaşıyor. Bu söylentilerden bir tanesi de aracın ağırlığıyla ilgili. Bildiğiniz üzere spor otomobillerin hafif olması gerekir ve yeni Supra’nın 1489 kg ağırlığa sahip olacağı söyleniyor. Bir diğer söylenti ise Toyota’nın Supra isminden vazgeçtiği yönünde. Tüm bu söylentiler yaklaşık 20 gün sonra sona erecek.



#Toyota
#Supra
#Otomobil
6 yıl önce