13:58, 09/06/2026, SalıG: Güncelleme: 13:58, 09/06/2026, Salı
Özgür Özel DSP'nin ardından o partinin kapısını çaldı: Görüşme ortaya çıktı
CHP'de mahkemenin Kurultay Davası'yla ilgili mutlak butlan kararı alması Kemal Kılıçdaroğlu'nu liderlik koltuğuna geri döndürdü. CHP’de çıkan ayrışma sonucu Özgür Özel parti arayışlarına devam ediyor. Özel cephesinin DSP ile görüşmesinin ardından dikkat çeken bir kulis iddiası daha gündeme geldi. Gazeteci Fatih Atik, Özel’e yakın isimlerin DSP ile yapılan görüşmelerin ardından Genç Parti ile de temas kurduğunu söyledi.
YENİ ADRES GENÇ PARTİ
TGRT Haber yayınında konuşan Fatih Atik, Özgür Özel ve beraberindeki bazı isimlerin, farklı siyasi partilerle olası iş birliği veya geçiş seçeneklerini değerlendirdiğini ifade etti. Atik’in kulis bilgisine göre, DSP ile yapılan görüşmelerden sonuç alınamamasının ardından bu kez Genç Parti ile temas kuruldu.
CEM UZAN İLE GÖRÜŞME İDDİASI
Atik, süreçte dikkat çeken bir başka ayrıntıyı da paylaşarak, Özgür Özel’e yakın isimlerin Genç Parti’nin mevcut yönetimi yerine eski lider Cem Uzan ile iletişime geçtiğini öne sürdü.
Paris’te bulunan Cem Uzan ile yapılan görüşmede, siyasi iş birliği olasılığı gündeme geldi ancak Uzan’ın,
“partinin mevcut genel başkanıyla görüşülmesi gerektiği”
yönünde yanıt verdiği belirtildi.
Gündem
‘Mutlak butlan’ sonrası yeni hamle: Özgür Özel ve ekibi o partinin anahtarını istemiş
‘GENÇ PARTİ’NİN ADRESİ MEVCUT GENEL BAŞKAN’ MESAJI
Cem Uzan’ın, Genç Parti ile herhangi bir temas kurulacaksa bunun mevcut Genel Başkan Burçin Şahindur üzerinden yürütülmesi gerektiğini ifade ettiği aktarıldı.
SİYASİ KULİSLERDE HAREKETLİLİK
Söz konusu iddialar CHP içindeki tartışmalar sürerken siyasi kulislerde hareketliliği artırırken, Özgür Özel cephesinden konuya ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.