|
Obama çocukları

8 yıllık ABD Başkanlığı boyunca bedeninde büyüttüğü, evlat edindiği, gayri meşru ilişkilerinden ortaya çıkardığı ve evladı gibi sarıp sarmaladığı Obama çocuklarını hatırlayalım;



DAEŞ:

Obama'nın sonradan evlat edindiği çocuklardan biridir. Eski görevdaşı Bush'un Irak'ı cehenneme çevirmesi sonucunda türemiş ve Obama tarafından diğer ülkelere karşı peşkeş çekilmesiyle büyümüştür.

Obama tarafından kullanışlı taşeron olarak katliamlarına devam eden DAEŞ

, Obama'nın sözde Orta Doğu'ya olan müdahaleleri ile Türkiye sınırına komşu olmuş, kentlerinde kanlı terör saldırılarına imza atmıştır. DAEŞ yeni Başkan Trump'a ayar vermek için ABD'de de kullanılmaya başlanmıştır.



(

Bakınız:

FBI görevlilerine “DAEŞ için savaşmalıyım” diye kendini ihbar eden, valizinde silahı ile Florida havaalanına kadar seyahat edip, bagaj alımı sırasında yolcuların kafasına kurşun sıkarak katliam yapan, Irak'ta görev yapmış eski asker Esteban Santiago)



(

Obama çocukluğunun teyidi:

WikiLeaks'in sızdırdığı ses kaydında ABD Dışişleri Bakanı John Kerry şöyle diyor: “Rusya devreye girdi, çünkü DEAŞ güçleniyordu. DEAŞ'ın Şam'a yürüme olasılığı tehdit ediciydi. İşte Rusya bu yüzden devreye girdi. Çünkü bir DEAŞ hükümeti istemiyorlardı ve Esed'i desteklediler.

Ve bunun (DEAŞ'ın) büyüdüğünü biliyorduk. İzliyorduk. DEAŞ'ın güçlendiğini gördük. Ve Esed'in tehdit altında olduğunu düşündük. Esed'i muhtemelen müzakere masasına oturtabiliriz diye düşündük.

Ama Esed masaya oturmak yerine Putin'in desteğini aldı.")



PKK&PYD:

1980'li yıllarda ülkesinin gayri meşru ilişkileriyle doğan, Obama'nın evladı gibi sarıp sarmaladığı çocuğudur.

Türkiye ile Suriye sınırlarında Amerikan askerleri tarafından eğitilmekte ve ABD'nin kargo uçakları tarafından silahla beslenmektedir

. PKK aynı zamanda nöbetleşe terörbirliği yaptığı DAEŞ'in en iyi üvey kardeşidir. Son yıllarda

PKK tarafından düzenlenen terör saldırılarında verdiğimiz şehitlerin kanında, Obama tarafından PYD'ye verilen silahların izi bulunmaktadır.


(

Bakınız:

PYD kantonlarında dalgalanan Amerikan bayrakları, Amerikan askerlerinin kolundaki PYD armaları, PKK'ya düzenlenen operasyonlarda ele geçirilen Amerikan silahları vesaire vesaire… )



(

Obama çocukluğunun teyidi:

08.11.2016 basın toplantısı kaydından:



Soru: “SDG sözcüsü hafta sonu, ABD'nin tanksavar füzeleri verdiğini söyledi. Bu tarz silahların, örneğin füzelerin PKK'nın eline geçmeyeceğinden ne kadar eminsiniz?"



ABD Savunma Bakanlığı Sözcüsü Cook: “Sağladığımız askeri mühimmat ve gereçleri kontrol etmek gibi

taahhütlerine bağlı kalmalarını bekliyoruz

. Ortaklarımızı sadık kıldığımız taahhütler bunlar. Bunun böyle

devam edeceğini umuyoruz

.")



FETÖ:

CIA bedeninde büyütülüp, Türkiye'yi hizaya getirmek için kullanılan Obama çocuğudur. 40 yıl boyunca din sömürüsünü himmetleriyle paraya çeviren , katil nesli ile 15 Temmuz 2016'da Obama çocukluğunu ifşa eden FETÖ lideri Obama koruması altında ABD'de yaşamaya devam etmektedir. PKK ve DAEŞ ile Türkiye'ye karşı her türlü terörbirliğinde bilgi paylaşımı yapan FETÖ, Obama'nın gözbebeği evladıdır.



(

Bakınız:

Obama'nın Beyaz Saray'da göreve başlayacağı 2009 yılındaki yemin töreninde FETÖ imamı Ahmet Kara da vardı. Ahmet Kara Obama'nın Kenya'daki akrabalarının FETÖ okullarında ücretsiz okumasını sağladı. FETÖ ABD Başkanlık seçimlerinde Clinton'a para aktardı.)



(

Obama çocukluğunun teyidi:

06.08.2016'da Obama'nın FETÖ iadesi hakkında basına yansıyan sözleri: “Gülen'in iade işlemi için delillere göre hukuk yolu esas alınacak.

Bu işi ciddiye alıyoruz ancak bunun ispatlanması lazım

"



08.01.2017 haberlerinden Obama'nın FETÖ iadesi için yaptığı: “

Adalet Bakanlığı tarafından Gülen'e ilişkin ABD'ye gönderilen iade dosyaları ve geçici tutuklama talebinin henüz mahkemelere gönderilmediği ortaya çıktı

.”



Kendini PKK'nın Suriye kolu olarak ilan etmiş PYD için “PYD ile PKK arasında bağlantı yoktur” sözlerine imza atan ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, “PKK'nın elindeki ABD yapımı silahları, Irak güvenlik güçlerine vermiştik” diyerek PKK elindeki silahları kıvırarak doğrulayan ABD Büyükelçisi John Bass, PYD'nin Fırat'ın batısına geçmesine ön ayak olan Obama'nın Suriye Temsilcisi Brett McGurk ve adını maalesef köşeme sığdıramayacağım diğer Obama çocukları; bir aya kadar yeni Başkan Trump tarafından görevden alınacaklar. Hepsine “Allah ettiklerinizin bin katını kendi ülkenize versin” temennilerinde bulunuyorum.



Türkiye olarak; tarihe ABD'nin ilk siyahi başkanı olarak kayıtlarına geçen Obama'nın, ülkesindeki siyahilerin beyaz polisler tarafından katledilmesine göz yummasını,


Ülkesinin 14 yıl önce talan ettiği Orta Doğu topraklarını taşeron terör örgütlerine verdiği silah desteği ile cehenneme çevirmesini,


Türkiye ABD'yi süper müttefik olarak görürken, Obama çocuklarının terör marifetleriyle ABD'nin Türkiye halkı tarafından süper ötesi nefret edilen bir ülkeye dönüştürmesini,


Fırıldak ve ahlaksız politikalarını, Müslüman kıyımlarına vurdumduymazlığını ve başımıza musallat ettiği obama çocuklarını unutmayacağız…


Sen de sakın şunu unutma Obama: Şehitler tepesi boş kalmayan vatanımda, senin terör çocuklarının hakkından gelmeye bir Ömer Halisdemir, bir Fethi Sekin yeter.

#ABD
#Barack Obama
#FETÖ
#DAEŞ
#PKK
7 yıl önce
Obama çocukları
İslâmî hareketten kavramlar savaşına…
Yaşama Sanatı ve Sinema
Bizim sorunumuz ne?
İran’da değişimin ayak sesleri…
İslâmcılık, milliyetçilik ve tam bağımsızlık