|
Türkiye kuşatılıyor ama zekice meydan okumalarını sürdürmeli!

ABD, Yunanistan’a askerî yığınak yapıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu durumu “ABD Yunanistan’ı neredeyse üs hâline getiriyor!” diyerek, ne yapılmak istendiğini bildiklerini deşifre eden ironik bir dille özetliyor.

YAHUDİ GÜCÜNÜN GÜCÜ

ABD’nin bu patavatsızlığı yetmiyormuş gibi, Fransa, Yunanistan’a muazzam ölçüde nükleer silah satıyor!

Fransa, burada gerçek aktör değil, figürandır! Almanya’nın palyaçosu!

Avrupa’nın sahibi Fransa değil, Almanya çünkü!

Almanya’nın herhangi bir yere büyük ölçekli silahlar satması ve askerî yığınak yapması “resmen yasak”! Küresel sisteme hâkim olan güç, Almanya’nın elini kolunu bağlamış durumda bu konuda! Almanya’nın bu anlamda bağımsız olmadığını söyleyeceğim: Hem ekonomisi hem de istihbaratı Yahudi gücünün kontrolünde Almanya’nın!

Yunanistan üzerinden Türkiye’yi kuşatan, köşeye sıkıştırmaya çalışan aslında Fransa değil, Almanya’dır! Almanya’nın kendisi doğrudan büyük bir askerî adım atamayacağı için Almanya’nın yerine Fransa’nın harekete geçirildiğini düşünüyorum.

ABD’nin de, Fransa üzerinden Almanya’nın da, dolayısıyla Avrupa’nın da Yunanistan’ı silah deposuna dönüştürerek askerî üs hâline getirmesini sağlayan “görünmeyen güç” Yahudi gücüdür! Münhasıran İsrail’in adım adım bölgeye yerleşmesini sağlayan Yahudi gücü.

Önce askerî olarak, sonra ekonomik olarak şimdi de siyasî ve stratejik olarak özelde İsrail, genelde Yahudi gücü, Türkiye’yi bu kez Ege’den kuşatmaya çalışıyor!

Türkiye’nin en büyük düşmanı Yahudi gücüdür! “Yahudi gücü” ifadesiyle sadece İsrail’i değil, küresel sisteme hâkim olan, Yahudilerin güdümündeki güçleri kastediyorum.

TÜRKİYE’NİN İÇERİDEN KUŞATILMASI

Başka türlü ifade etmek gerekirse… Küresel sistemin lordları, Türkiye’yi önce içerden kuşattı bir asır öncesinde.

Türkiye’nin içerden kuşatılması süreci bir asırdır başarıyla devam ediyor: Türkiye’nin boynuna laiklik prangası geçirilerek İslâmî ruhkökleri zayıflatılmaya hatta kurutulmaya çalışılıyor, direnç noktaları birer birer kırılıyor, direnme iradesi yok ediliyor!

Türkiye’nin içeriden kuşatılmasına müdahale etmesinin en etkili yollarından biri, dışarıdan yarma harekâtları gerçekleştirmesi, dış politikada büyük adımlar atması!

Türkiye dışarıdan dolanarak içeriden kuşatılmaya müdahale edebilir ancak! Kale içeriden ele geçirildiği için, içeriden işgalin, Türkiye’nin zihnen işgal edilmesinin, kısacası, celladına âşık edilmesinin önüne ancak dışarıdan geliştirilecek başarılı yarma harekâtlarıyla geçebiliriz.

Türkiye’nin kendine özgü böyle bir sorunu, trajikomik bir açmazı var, ne yazık ki!

İçeriden gerçekleştirilecek bütün İslâmî ruh köklerimizi diriltmeye dönük girişimler, ülke kaosa sürükleme tehlikesinin eşiğine itilerek sabote ediliyor!

TÜRKİYE’NİN DIŞARIDAN KUŞATILMASI VE YARMA HAREKÂTLARI

Yüzyıllık bu içeriden kuşatmanın dışında son çeyrek asırda Türkiye’nin dışarıdan ilkin Irak, ardından Suriye ve sonra da Doğu Akdeniz ve Adalar üzerinden kuşatılması söz konusu oldu.

Türkiye bu çeyrek asırlık kuşatmaları “Mavi Vatan” konseptiyle, denizcilikteki atılımlarıyla, İHA›lar SİHA’la denediği uçak sanayisindeki çığır açıcı, düşmana korku salıcı meydan okumalarıyla yarmaya çalışıyor…

Dahası Türkiye, Libya’da inisiyatifi eline alıyor…

Afrika açılımını aksatmadan sürdürüyor…

Ve son olarak da Türk cumhuriyetleriyle bir şekilde birlikte hareket edilecek bir çatı kuruluşu inşa edilerek Türk Devletleri Teşkilatı başlıklı tarihî bir oluşuma gidiliyor…

Nerede?

Yassıada’da!

YASSIADA’DAN MEYDAN OKUMAK!

Evet, neden Yassıada seçildi bu büyük meydan okumanın mekânı olarak, peki?

Türkiye’nin küresel sisteme karşı bağımsızlaşma hamlelerinden birini, hatta ilkini gerçekleştiren rahmetli Menderes’in yargılandığı, idam sehpasına gönderildiği ve bugün Özgürlük Adası olarak adlandırılan Yassıada’da gerçekleştirmesi Türkiye’yi kuşatan bütün emperyalistlere verilen tokat gibi bir cevap ve meydan okumadır!

Bu yazıyı Yassıada’dan yazıyorum. Gençlik ve Spor Bakanlığı müdürlerinden Durmuş Can Bey kardeşimle 200 kadar genç kardeşimizle ziyarete geldiğimiz Özgürlük Adası’ndan!

Küresel sistem, ister ABD üzerinden olsun, ister Fransa üzerinden olsun, Türkiye’yi bu kez Ege’den de kuşatarak dört bir taraftan kıskaca aldığını düşünüyor ama bizim elimiz de nal toplamıyor tabii ki!

Türkiye, her şeye rağmen bu kuşatmalara karşı daima teyakkuz halinde olmalı.

Ama küresel sistemin lordlarına karşı meydan okuyacak, oyunlarını zekice püskürtecek büyük hamleler geliştirmekten de aslâ geri durmamalı!

ABD’nin de, Fransa’nın da, kukla Yunanistan’ın da, en büyük kuklacı Yahudi gücünün de hayal kırıklığına uğratılmasının yolu, derin nefes alarak, derinlemesine düşünerek geliştireceğimiz uzun soluklu, büyük meydan okumalardan geçiyor zira.

Vesselâm.

#ABD
#Yunanistan
#Fransa
#Yassıada
2 yıl önce
Türkiye kuşatılıyor ama zekice meydan okumalarını sürdürmeli!
“Ticari” sağa çek!
Millet kazandıkça kimler kaybediyor?
Evvelbahar
Siz hiç “ayben”e para gönderdiniz mi?
Irak: Kurtların sessizliği…