|

AÖF kayıt yenileme tarihleri 2021 AÖF kayıt yenileme başladı mı?

AÖF kayıt yenileme ne zaman 2021-2022? AÖF kayıt yenileme ücreti ne kadar? gibi sorular merak kazandı. Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri ve fakilteye yeni başlayan adaylar kayıt yenileme sürecini merak ediyorlar. Peki, AÖF kayıt yenileme işlemleri ne zaman yapıalcak? İşte yanıtı...

00:25 - 18/09/2021 Cumartesi
Güncelleme: 00:28 - 18/09/2021 Cumartesi
Yeni Şafak
aöf
aöf

AÖF kayıt yenileme tarihleri ile ilgili Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından açıklama yapıldı. Öğrenim gören öğrenciler her dönemin başında kayıtlarını yeniliyorlar. Ders seçimi yapıldıktan sonra bankada ödeme bilgileri oluşuyor ve öğrenciler kayıtlarını yeniliyor. Peki, AÖF kayıt yenileme ne zaman yapılacak?

AÖF KAYIT YENİLEME NE ZAMAN?

Herhangi bir önlisans ya da lisans programından mezun olup Açık Öğretim sistemi üzerinden sınavsız ikinci üniversite için Anadolu Üniversitesi'ne başlayan adaylar 23 Ağustos'tan beri kayıt yaptırabiliyor.

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde herhangi bir bölümde kaydı bulunan öğrencilerin kayıt yenileme tarihleri de açıklandı. 2021 AÖF kayıt yenileme işlemleri 27 Eylül'de başlayacak ve 8 Ekim'de sona erecek.

AÖF KAYIT YENİLEME ÜCRETLERİ 2021-2022

Anadolu Üniversitesi sayfasında yer alan açıklamada kayıt yenileme ücretlerine dair fiyat bilgisi de yer aldı. Kayıt yeniletecek öğrenciler, ilgili Cumhurbaşkanlığı Kararı gereğince; sınav hizmetleri, basılı malzemeler ve diğer hizmetler karşılığı olan ve Anadolu Üniversitesince belirlenen staj/uygulama dersi bulunmayan programlarda (Açıköğretim Fakültesi Sosyal Hizmet ve Görsel İletişim Tasarımı Programı Hariç) alt limit ₺320,00, Açıköğretim Fakültesi Sosyal Hizmet, Görsel İletişim Tasarımı Lisans Programlarında alt limit ₺495,00 ve tekniker unvanı verilen programlarda alt limit ₺350,00 olup alınan dersin kredisine göre değişen Dönem Öğretim Gideri tutarını ödeyeceklerdir.

Uygulama dersi bulunan programlara kayıt yeniletecek öğrencilerin uygulama dersini aldığı ilgili dönemde dönem öğretim giderine her bir uygulama dersi için ₺110,00 ilave edilecektir.

Laboratuvar dersi bulunan programlara kayıt yeniletecek öğrencilerin laboratuvar dersini aldığı ilgili dönemde dönem öğretim giderine her bir laboratuvar dersi için ₺150,00 ilave edilecektir.

#aöf
#aöf kayıt yenileme
#aöf 2021
#aöf kayıt yenileme ne zaman
#aöf kayıt yenileme ücretleri
3 yıl önce