|

Hamile eşini ve 6 çocuğunu balta ile parçaladı

Rusya'nın Nijni Novgorod kentinde küçük yaştaki 6 kardeşin ve 5 aylık hamile annelerinin balta ile parçalanmış cesetleri bulundu.

Yeni Şafak
09:56 - 5/08/2015 Çarşamba
Güncelleme: 07:39 - 5/08/2015 Çarşamba
Diğer

Rusya'nın Nijni Novgorod kentinde küçük yaştaki 6 kardeşin ve 5 aylık hamile annelerinin balta ile parçalanmış cesetleri bulundu



Olay yerinde inceleme yapan güvenlik güçleri, baba O.B'nin kendisinin aldattığından şüphelendiği eşini ve en büyüklerinin 6 yaşında olduğu öğrenilen 6 çocuğu balta ile öldürdüğünü duyurdu. Çocukların cesetlerine ait parçalar hava almayan özel torbaların içinde evlerinde bulundu. Dailymail'in haberine göre, çocukların annelerinin cesedi ise olay yeri yakınlarında ağaçlık bir alanda bulundu. Bir bornoza sarılı ve parçalanmış şekilde bulunan kadının hamile olduğu belirlendi.



Olayla ilgili uzun süredir şizofren tedavisi gördüğü iddia edilen baba O.B. (52) aranırken, polis geniş çaplı soruşturma başlattı. O.B. şiddetli suç şüphelisi ilan edildikten kısa bir süre sonra eşinin annesini de öldürdü ve kaçmaya çalışırken bıçakla karşı koyduğu polisler tarafından karnından vurularak yakalandı. Zanlı ameliyata alındı.




#Rusya
#Nijni Novgorod
#şizofren
9 yıl önce