|

Kampanyada şimdi hedef 9 milyar TL

KONUTDER ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z.Altan Elmas, 1 aylık satışın 9 milyar liraya ulaşacağını öngördüklerini söyledi. Elmas, “Bu kampanya bekleyen ve kararsız olan müşteriyi kararlı hale getirdi” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 23/05/2018 Çarşamba
Güncelleme: 00:41 - 23/05/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
 Elmas, 1 aylık satışın 9 milyar liraya ulaşacağını öngördüklerini söyledi.
Elmas, 1 aylık satışın 9 milyar liraya ulaşacağını öngördüklerini söyledi.

Yatırımcıların, faiz oranlarının da etkisiyle uzun süredir konut yatırımına temkinli baktığını vurgulayan KONUTDER ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z.Altan Elmas, kampanyayla uyuyan talebin harekete geçtiğini söyledi. Elmas, “Uygun zamanı bekleyen ve harekete geçmeyi erteleyen insanlar için bekledikleri fırsat algısını oluşturmayı başardık. Zaten amacımız da buydu. Her zaman söylediğimiz gibi Türkiye’de konuta ihtiyaç her zaman var. Yıllık evlenmeler ve boşanmalarla 900 bin adetlik talep oluşuyor. Buna kentsel dönüşümü devam eden 500 bine yakın konutu da ekleyince gayrimenkul piyasalarında hareket potansiyeli her zaman var. Bu kampanya ile bu beklemedeki talebi harekete geçirmiş olduk. Bir ay için 3 milyar lira gibi mütevazi bir hedef belirlemiştik. Bu hedefi rahatlıkla 8-9 milyar liraya ulaştıracak gibiyiz” şeklinde konuştu.


TALEP ARTACAK

Talebin önemüzdeki günlerde daha da yükseleceğini ifade eden Elmas konuşmasını şöyle sürdürdü: “Firmalar yeni yeni tanıtım yapmaya başladı. Farkındalık arttıkça talep de artacak. Biz Sur Yapı olarak 12 projemizle destek veriyoruz. 23 bin 400 bağımsız bölümle Türkiye’nin özel sektördeki en büyük portföyüne sahip firması olarak “Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak” dedik, konutta yüzde 20 indirim kampanyasına destek verdik. Kampanyamızda, genel kampanya avantajlarına ilave olarak seçenekler sunuluyor. Buna göre yüzde 5 peşinat ödemesi ve vade farksız Sur Yapı bünyesinde gerçekleştirilecek ara ödemeler sonrasında kalan bakiye 0,98 vade oranı ile 120 ay banka kredili olarak ödenebiliyor.”

Sur Yapı’da düşük taksit

Şirketin kampanyaya dahil olan projeleri İstanbul’un 10 ilçesinde bulunuyor. Bunlar, Bahçeyaka Ispartakule, Semt Bahçekent, Topkapı Evleri, Tempo City, Excellence Koşuyolu, YeşilMavi Maltepe, Muhit Sancaktepe, Lavender Sancaktepe, Gölbahçe Evleri, İlkbahar, Şehir Konakları ile Bursa Nilüfer’deki Marka Rezidans projeleri olarak sıralanıyor. Konut alanlara konut kredili satışlarda mevcut liste fiyatı üzerinden yüzde 20 indirim uygulanıyor. Ayrıca yine kampanya kapsamında sadece yüzde 5 peşinat ödeniyor. Altıncı ayda yüzde 15; 12, 24 ve 36’ncı aylarda ise yüzde 10 vade farksız Sur Yapı bünyesinde ödeme yapılıyor.

  • KAMPANYAYA KATILAN ŞİRKETLER
  • Yüzde 20 indirim kampanyasına katılan şirketler şöyle sıralanıyor: Sur Yapı, Artaş, Arven, Çukurova, Dap Yapı, Demir İnşaat, DKY İnşaat, Ege Yapı, EYG Group, Fer Yapı, Garanti Koza, Gürallar Yapı, İş GYO, Kuzu Grup, Mesa, Nef, Sinpaş, Solid, Torunlar GYO, Akkuş Gayrimenkul, Akzirve Gayrimenkul, AND Gayrimenkul, Antyapı, Babacan Holding, Baysaş, Cathay Group, Çalık Gayrimenkul, Gedizler, Haldız İnşaat, Halk GYO, Hasanoğlu Müh. İnş, Kiler GYO, Kütahya Seramik, Nuhoğlu, Nivo, Obaköy Gayrimenkul, Polatyol, Tahincioğlu Gayrimenkul, Teknik Yapı, Yiğit Group ve 24 Gayrimenkul.
#Ekonomi
#Emlak
#Konut
6 yıl önce