Adalet Bakanı Gürlek acılı aile ile görüştü: Emir Yuşa Atıcı dosyası yeniden inceleniyor
21:24, 13/08/2026, Perşembe
DHA

Bakan Gürlek, yorgun mermi ile hayatını kaybeden Emir’in ailesiyle görüştü
Adalet Bakanı Akın Gürlek, 2021 yılında Trabzon'da yorgun mermi isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden 15 yaşındaki Emir Yuşa Atıcı'nın ailesiyle bir araya geldi. Bakan Gürlek, Faili Meçhul Suçları Araştırma Daire Başkanlığınca dosyanın tüm detaylarıyla yeniden ele alındığını bildirdi.
Adalet Bakanı Akın Gürlek, Trabzon’da 11 Ağustos 2021’de yorgun mermi ile vurularak hayatını kaybeden Emir Yuşa Atıcı'nın (15) ailesiyle görüştü.
Bakan Gürlek, sanal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “5 yıl önce, yorgun merminin isabet etmesi sonucu henüz 15 yaşındayken hayatını kaybeden Emir Yuşa Atıcı’nın annesi Asiye Atıcı ve babası Mustafa Atıcı ile Trabzon programımız vesilesiyle bir araya geldik. Faili Meçhul Suçları Araştırma Daire Başkanlığımızca yeniden ele alınan dosyada, olayın bütün yönleriyle aydınlatılması ve sorumluluğu bulunan kişi ya da kişilerin belirlenmesi için tüm deliller titizlikle yeniden incelenmektedir. Hakikatin ortaya çıkması ve bu acıya sebep olanların adalet önünde hesap vermesi için süreci yakından takip edeceğiz. Emir Yuşa evladımıza bir kez daha Yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve metanet diliyorum” ifadelerini kullandı.

Gündem
Bakan Gürlek: Huzur bozan hiçbir yapıya müsamaha gösterilmeyecek

Gündem
Bu cinayeti çözmek boynumuzun borcu

Gündem
Bakan Gürlek Yazıcıoğlu ailesini kabul etti: ‘Karanlıkta tek bir nokta kalmayana kadar takipçisi olacağız’
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.