|

Çakarlı eşkıya minibüsünü satışa çıkarmış: Yol kesip, adam bıçaklamıştı

İstanbul Hadımköy'de çakarlı minibüs sürücüsü Muhammet Enes Uysal, trafikte tartıştığı aracın önünü kesip, şoför Dadaş Aras'ı bıçaklayıp, olay yerinden kaçmıştı. Uysal'ın bıçakladığı Aras'ın aracından anahtarını, ruhsatını ve 30 bin lirasını aldığı, ayrıca saldırganın altı suç kaydının olduğu ortaya çıkmıştı. O maganda, minibüsünü internetten satışa çıkardı. Daha sonra ilanı kaldıran maganda sosyal medya hesaplarını da kapattı.

11:26 - 23/08/2020 Pazar
Güncelleme: 11:35 - 23/08/2020 Pazar
DHA
Muhammet Enes Uysal, her yerde aranıyor.
Muhammet Enes Uysal, her yerde aranıyor.

Olay, dün akşam saatlerinde Hadımköy'de meydana gelmişti. İddiaya göre 34 PML 55 plakalı çakarlı minibüsün sürücüsü M.E.U, seyir halindeyken yol verme tartışması yaşadığı Dadaş Aras'ın önünü kesti. Minibüsünde çakar bulunan M.E.U. ile Aras arasında tartışma çıktı. Aras'ın görüntüleri çektiği sırada M.E.U.'nun küfürler ettiği ve tehditler savuran saldırgan sürücü Dadaş Aras'ı 5 yerinden bıçakladı.


Sosyal medya hesabını kapattı

Kayıplara karışan saldırgan olaydan sonra olayda kullandığı 4 PML 55 plakalı minibüsünü internetten satışa çıkardı. Daha sonra ise hem ilanı kaldırdı hem sosyal medya hesaplarını kapattı.




  • Büyükçekmece Hadımköy'de bulunan minibüs, emniyet müdürlüğü otoparkına götürüldüğü öğrenildi. Kayıplara karışan şüpheliyi yakalamak için çalışmalar devam ediyor.
#Çakarlı maganda
#hadımköy
#minibüs
4 yıl önce