|

Cumhur İttifakı Ankara mitingi alanı saatler öncesinden doldu

Cumhur İttifakı’nı oluşturan AK Parti ile MHP’nin ikinci ortak mitingi Ankara’da yapıldı. Saatler öncesinden miting alanını dolduran kalabalığa seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli, mutlaka sandığa gidilmesi gerektiğini vurguladı. Mitinge 450 bin kişi katıldı.

Yeni Şafak
13:52 - 23/03/2019 Cumartesi
Güncelleme: 16:58 - 23/03/2019 Cumartesi
Yeni Şafak
Cumhur İttifakının Büyük Ankara Mitingi
Cumhur İttifakının Büyük Ankara Mitingi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımıyla gerçekleştirilecek olan Cumhur İttifakının Büyük Ankara Mitingi öncesinde çok sayıda vatandaş Atatürk Kültür Merkezi'ne geldi.

450 BİN KİŞİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'ya bağlı 25 ilçeden 450 bin civarında katılımın gerçekleştiğini açıkladı. Mitingde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kurulan dev platforma birlikte çıkarak ortak mesaj verdi.

Liderlerin çıkacağı platforma iki partinin seçim sloganı da yazıldı.

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, "Ankaralı hemşerilerimizin katılımıyla yüz binleri bekliyoruz. Genel başkanların dünyaya vereceği mesajlara ortak olacağız. Tek Türk bayrağı olacak" dedi.

MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, "Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmanın karnesini Büyük Ankara Mitingimizde göstermiş olacağız. Çok güzel, heyecanlı, coşkulu, kalabalık bir miting gerçekleştireceğiz" dedi.

  • Büyük Ankara Mitingi'nde 4 bin emniyet mensubu görev yapacak.



#Cumhurbaşkanı Erdoğan
#AK Parti
#MHP
#Devlet Bahçeli
5 yıl önce