|

Dindarlara iftirayla başladı

CHP - İYİ Parti ittifakının Ankara adayı Mansur Yavaş, sokak hayvanlarına işkence yapanların dindar ailelerin çocukları olduğunu söyledi. Yavaş, Halk TV’de “Bu olaylara dini yönden bakan insanlar, hem derler ki ‘Allah’ın yarattığı hiçbir varlık sebepsiz değil’ derler. Ama en fazla eziyet edenler bunların çocukları” dedi. Skandal sözlere tepki yağdı.

Haber Merkezi
04:00 - 25/01/2019 الجمعة
Güncelleme: 11:00 - 25/01/2019 الجمعة
Yeni Şafak
Mansur Yavaş
Mansur Yavaş

CHP ve İYİ Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, sokak hayvanlarına işkence yapanların dindar ailelerin çocukları olduğunu iddia etti. 31 Mart seçimleri öncesinde muhafazakar kesimin oyları için mavi boncuk dağıtan Yavaş, CHP’nin yayın organı Halk TV’de katıldığı programda asıl düşüncelerini ortaya koydu.

İŞTE SKANDAL SÖZLER

  • Yavaş şunları kaydetti:
    Benim bir yaklaşımımım var bazen buna bir takım tepkiler geliyor. İnsanların meseleye yaklaşmasında bir çok şeyler vardır. Bir insani nedenle bir dini nedenle yaklaşırlar. Duygusal yaklaşanlar derler ki, “Sokak hayvanları geziyor. Buların olmaması gerekir derler.

KENDİSİNİ KAYBETTİ

Ama maalesef bu olaylara dini yönden bakan insanlar, hem derler ki ‘Allah’ın yarattığı hiçbir varlık sebepsiz değil’ derler.
Ama bakarsınız, en fazla eziyet eden bu tür söylemlerde bulunanların çoluğu çocuğu yakınları yapıyor bu eziyeti
. Son zamanlarda internetlerde yaşananları gördükçe insanlığın en büyük düşmanı insanlıktır diyorum.”




#CHP
#İYİ Parti
#Mansur Yavaş
#Ankara
٪d سنوات قبل