Edirne’de "büyü bozdurma" dolandırıcılığı: 260 bin lirasını kaybetti

14:37, 07/09/2026, Pazartesi
IHA
Edirne’de "büyü bozdurma" dolandırıcılığı: 260 bin lirasını kaybetti
Olayla ilgili polis ekiplerince dolandırıcılık kapsamında inceleme başlatıldı.

Edirne’de "büyü bozdurma" vaadine inanan bir kişi, kendisinden para isteyen kişi veya kişilerin yönlendirmesiyle farklı IBAN hesaplarına toplam 259 bin 995 TL göndererek dolandırıldı.

Edinilen bilgiye göre, olay, 4 Eylül 2026 tarihinde Edirne’de meydana geldi. İddiaya göre müşteki, büyü bozdurma amacıyla kendisinden farklı tutarlarda para talep eden kişi veya kişilerin yönlendirmesi üzerine çeşitli IBAN hesaplarına birden fazla para transferi gerçekleştirdi.

260 bin liraya yakın para kaybetti

Yapılan para transferlerinin toplamının 259 bin 995 TL olduğu öğrenildi. Bir süre sonra dolandırıldığını fark eden müşteki, Edirne Selimiye Polis Merkezi Amirliği’ne başvurarak şikâyetçi oldu.

Vicdansızlar bunu da yaptı: Batan gemide kaybolan kardeşler üzerinden IBAN'lı dolandırıcılık
Gündem
Vicdansızlar bunu da yaptı: Batan gemide kaybolan kardeşler üzerinden IBAN'lı dolandırıcılık
İnterpol peşindeydi: Rus dolandırıcılık şüphelisi Antalya’da yakalandı
Gündem
İnterpol peşindeydi: Rus dolandırıcılık şüphelisi Antalya’da yakalandı
Yaşlı kadının 1,5 milyonluk altınını çaldılar: Dolandırıcıları aç gözlülükleri ele verdi
Gündem
Yaşlı kadının 1,5 milyonluk altınını çaldılar: Dolandırıcıları aç gözlülükleri ele verdi
Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026