|

Erdoğan’a hakaret eden İyi Parti’li sabıkalı çıktı

İyi Parti Genel Başkanı Akşener, Rize ve Güneysu adaylarını açıklarken skandal bir olay yaşandı. Akşener'in adayları açıkladığı sırada meclis grup toplantısına katılan bir İyi Parti'li "Başkanım Şeytan'ın yuvasından geliyor!" diye bağırdı. Skandal sözler söyleyen İyi Parti'linin sabıkalı olduğu ortaya çıktı.

Yeni Şafak
22:43 - 18/01/2019 Cuma
Güncelleme: 23:06 - 18/01/2019 Cuma
Diğer
​İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti adaylarını salı günü açıklamıştı
​İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti adaylarını salı günü açıklamıştı

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde partisinden belediye başkan adayı olacak isimleri salı günü TBMM’de düzenlenen grup toplantısında açıkladı.

Meral Akşener’in açıkladığı adaylar arasında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın baba ocağı Rize ve Güneysu adayları da yer aldı.

Süper Haber'de yer alan habere göre; Akşener’in Rize Belediye Başkan Adayı olarak İyi Parti Rize Kurucu Üyesi ve İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Milli Eğitim Bakanlığından emekli Başmüfettiş Yakup Özkan olurken, Güneysu İlçe Belediye Başkan adayı olarak ise Sefer Özer oldu.

Öte yandan, adayların açıklandığı parti meclis toplantısı ise skandal anlara sahne oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın memleketi Rize Güneysu adayı Sefer Özer'in ismi açıklandıktan sonra, meclis grup toplantısına katılan bir İyi Parti'li "Başkanım Şeytan'ın yuvasından geliyor!" diye bağırarak skandala imza attı.

İyi Parti'linin skandal sözlerine, diğer İyi Parti'liler de alkışlarla destek verdi.

Sabıkalı çıktı

Öte yandan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden saldırganın Oğuzhan Mamati isimli kişi olduğu öğrenildi.

İyi Parti Güneysu İlçe yönetiminde yer alan şahsın sabıkalı olduğu ve adam yaralamak suçundan tutuklandığı, bir süre sonra da şartlı tahliye edildiği bilgisine ulaşıldı.


#İyi Parti
#Meral Akşener
5 yıl önce