Esenyurt’taki cinayetin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı
22:35, 08/06/2026, Pazartesi
IHA

Esenyurt’ta gencin nişanlısının yanında öldürüldüğü olayın yeni görüntüleri ortaya çıktı
İstanbul Esenyurt'ta metrobüs durağı çıkışında meydana gelen ve evlilik hazırlığındaki 22 yaşındaki Ferdi Aras'ın hayatını kaybettiği bıçaklı saldırıya ait güvenlik kamerası kayıtları yayımlandı. Görüntülerde, "yan bakma" tartışmasının ardından şahısların gence saldırdığı ve Aras'ı yerdeyken bıçaklayarak olay yerinden kaçtığı anlar yer aldı.
İstanbul Esenyurt’ta evlilik hazırlığı yaptığı öğrenilen Ferdi Aras (22), nişanlısı ve kayınvalidesi ile kahvaltıya giderken Marmara Park AVM önündeki metrobüs durağı çıkışında bir şahısla arasında ’yan baktın’ tartışması çıktı. Tartışma sırasında şahıs, Aras’ı bıçaklayarak kaçtı. Kanlar içinde yere yığılan genç, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.


Öldürüldüğü anlara ait görüntüler ortaya çıktı
Öte yandan, gencin öldürüldüğü anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, metrobüs beklediği sırada şahısların gence saldırdığı ve ardından yerdeyken bıçakladığı anlar yer alıyor.

Gündem
Zonguldak'ta 18 yıllık sır cinayetin sanıkları yargılanmaya başladı

Gündem
Beylikdüzü metrobüste 'yan bakma' kavgası: Bir kişi öldü

Hayat
Diyarbakır'da korkunç olay: Hamile eşini çiçekle kandırıp katletti
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.