|

Hiçbir molla yakalanamadı

FETÖ çatı davasında ifade veren gazeteci Hüseyin Gülerce, örgütün “molla”larından hiç kimsenin yakalanamadığını söyledi. Gülerce “Mesela Adil Öksüz. Birinci molla ekibinden Ahmet Kurucan var. En esaslı bilgileri verecek kişiler yakalanmadı” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 17/02/2017 Cuma
Güncelleme: 05:47 - 17/02/2017 Cuma
Yeni Şafak
Hüseyin Gülerce
Hüseyin Gülerce

Gazeteci yazar Hüseyin Gülerce tanık olarak ifade verdiği FETÖ çatı davasında örgütle ilgili önemli bilgiler verdi. Hüseyin Gülerce, FETÖ içinde molla ekibinin çok önemli olduğunu, Gülen'in rahleyi tedrisatından geçmiş 5 yıllık dönemlerde 3-4 kuşak bulunduğunu söyledi. Gülerce, “Mesela Adil Öksüz. Birinci molla ekibinden Ahmet Kurucan var. Maalesef onlardan tek kişi yakalanmadı. En esaslı bilgileri verecek kişiler yakalanmadı” dedi.





BEN YANARSAM HERKES YANSIN


Gülerce ByLock programının çözülmesiyle ilgili görüşlerini de ifade etti. Gülerce, “Her şeyin tedbirini alan bir kişi, bu kayıtların ve ByLock programının tedbirini nasıl almaz? ByLock programıyla neden herkesi kayıt altına aldırmış. Ben onu Gülen'in acımasızlığına veriyorum. Ben yanarsam herkes yansın, ben bitersem herkes bitsin. Gülen'i anlamak, bir şemaya oturtmak ancak onu konuşturmakla mümkün. Çünkü bu insanlar konuşmazlar. İtirafçıyım deseler bile ben itiraf edeceklerine inanmıyorum.” dedi.





LEGAL GÖRÜNTÜLÜ


Legal görünüp illegal çalışanların olduğunu anlatan Gülerce, “İllegal vazifeleri var. Doğrudan Fetullah Gülen'den talimat alıp iş yapan kişiler. İstişare heyeti var. Harun Tokak katılıyor, Ali Bayram katılıyor, Şerif Ali Tekalan katılıyor. En büyük ihtirasları da Gülen'in gözüne girmek. Herkes beni gör, diye bakıyor" dedi.






#FETÖ
#Hüseyin Gülerce
#Bylock
7 yıl önce