|

İkinci Zeytin Dalı operasyonu!

Ankara’daki ABD Büyükelçiliği’nin önünden geçen Nevzat Tandoğan Caddesi’nin adı “Zeytin Dalı” olarak değişiyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna değişikliği Twitter’dan, “Gerekli teklifi imzaladık. Akşam Ankara Büyükşehir Meclisimize başkanlık önergesini sunacağız. Hayırlı olsun, aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun” mesajıyla duyurdu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 13/02/2018 Salı
Güncelleme: 03:06 - 13/02/2018 Salı
Yeni Şafak
ABD Büyükelçiliği’nin önündeki caddenin adı ‘Zeytin Dalı’ olarak değiştirilecek.
ABD Büyükelçiliği’nin önündeki caddenin adı ‘Zeytin Dalı’ olarak değiştirilecek.

Suriye’de terör örgütü PKK/PYD’yi binlerce TIR silahla donatan ve destek veren ABD’ye Zeytin Dalı mesajı verildi. ABD Büyükelçiliği’nin önündeki caddenin adı ‘Zeytin Dalı’ olarak değiştirilecek.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, ABD Büyükelçiliği önündeki caddenin adının Zeytin Dalı olarak değiştirileceğini açıkladı. Tuna, “ABD Büyükelçiği önünde bulunan Nevzat Tandoğan Caddesinin adını ‘Zeytin Dalı’ olarak değiştirmek için gerekli teklifi imzaladık. Bu akşam Ankara Büyükşehir Meclisimize başkanlık önergesini sunacağız. Hayırlı olsun, aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun” ifadelerini kullandı.

Tuna, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından da ABD Büyükelçiliğinin bulunduğu caddenin isminin değiştirilmesine ilişkin teklifi imzalarken çekilen fotoğrafını paylaştı.

#ABD
#Ankara
#Zeytin Dalı Harekatı
6 yıl önce