|

İstanbul'da değnekçi terörüne geçit yok: 4 kişi gözaltında

Taksim'de ağustos ayında gündeme gelen değnekçiler yine ortaya çıkmış, Gümüşsuyu caddesini kendilerine mesken tutan magandalar araçlarını park etmek isteyenlerden bir saat için 15 TL para istemeye başlamıştı. Basına yansıyan görüntülerin ardından harekete geçen emniyet ekipleri, Beyoğlu ve Bakırköy'de sürücülerden zorla park parası talep ederek, korsan otoparkçılık yaptıkları iddia edilen 4 kişiyi yakaladı.

12:20 - 6/10/2020 Salı
Güncelleme: 12:32 - 6/10/2020 Salı
AA
Taksim'de değnekçiler yine ortaya çıktı.
Taksim'de değnekçiler yine ortaya çıktı.

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Ekipler Amirliği, Beyoğlu ve Bakırköy'de cadde ve sokaklarda sürücülerden zorla park parası talep ederek, korsan otoparkçılık yapan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Polis yaptığı çalışmanın ardından korsan otoparkçılık yaptıkları öne sürülen Zeynelabidin P., Hikmet G., Erdi Ö. ve Fikret A'yı yakaladı.



Aynı suçtan kayıtları varmış

Karayolları Kanunu'na muhalefet suçundan gözaltına alınan şüpheliler, adli işlem yapılmak üzere ilgili polis merkezi amirliklerine teslim edildi. Zanlıların daha önce de aynı suçtan kayıtlarının olduğu öğrenildi.


Değnekçi tarifesi: 15 TL

İstanbul Taksim'de Gümüşsuyu Caddesi'ni kendilerine mesken tutan değnekçiler, haber ekibinden de para istedi. Kameralar tarafından saniye saniye kaydedilen olayda, araçlarını park etmek isteyen ekibe yaklaşan değnekçi bir saat için 15 TL para istedi.

  • Ağustos ayında gündeme gelen değnekçiler terör estiriyordu. Hatta Taksim'de cadde üzerine otomobilini park etmeye çalışan sürücüden para isteyen değnekçi, tartıştığı Volkan Hacısüleymanoğlu'nu bıçaklayarak kaçmıştı. Hacısüleymanoğlu, yaralı halde bir süre koşarak kendini bıçaklayan değnekçiyi yakalamaya çalışmıştı.
#Değnekçi
#korsan otoparkçı
4 yıl önce