|

Kahramankazan’da Cumhur kucaklaşması

AK Parti ve MHP Kahramankazan ilçe teşkilatları kaynaşma toplantısında bir araya geldi. Toplantıda, Cumhur İttifakı’nın AK Parti’li adayı Serhat Oğuz’un arkasında 31 Mart’a kadar birlik içinde çalışılması kararlaştırıldı.

Yeni Şafak
04:00 - 12/02/2019 Salı
Güncelleme: 04:05 - 12/02/2019 Salı
Yeni Şafak
Lokman Ertürk (Soldan 3)
Lokman Ertürk (Soldan 3)

Cumhur İttifakı kapsamında AK Parti ve MHP Kahramankazan ilçe teşkilatları kaynaşma toplantısında buluştu. Kahramankazan Belediyesi Kumpınar Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, AK Parti Kahramankazan İlçe Başkanı Ali Yıldıztepe, MHP Kahramankazan İlçe Başkanı Mustafa Avcı ve AK Parti Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat oğuz ile iki partinin ilçe teşkilatı üyeleri katıldı.

YOL HARİTASI BELİRLENDİ

31 Mart yerel seçimlerine ilişkin izlenecek yol haritasının masaya yatırıldığı toplantıda, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Cumhur İttifakı’nın adayı olan Serhat Oğuz’un etrafında kenetlenerek, iki teşkilatın tek teşkilatmışçasına hareket etmesi ve 31 Mart’a kadar gece gündüz demeden çalışılması kararlaştırıldı.

‘ZAFERE TAŞIYACAĞIZ’

  • Belediye Başkanı Ertürk, 15 yıllık belediye başkanlığı döneminde, yapılan yatırımlar ve üretilen hizmetler ile 2004 öncesinde ‘Kazan Köyü’ olarak anılan ilçelerini marka bir kent haline getirdiklerini söyledi. Cumhur İttifakı’nın gizli hesaplar olmadan devletin bekası için kurulan bir ittifak olduğunu ifade eden Ertürk, “Cumhur İttifakı ile kurduğumuz gönül birliğini inşallah hep birlikte 31 Mart akşamı zafere taşıyacağız” dedi.

İTTİFAK DOĞAL REFLEKS

Cumhur İttifakı Başkan Adayı Oğuz da, Cumhur İttifakı’nın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin de belirttiği gibi milletin doğal refleksi olarak oluştuğunu söyledi. MHP ilçe Başkanı Avcı ise, 31 Mart’ta Cumhur İttifakı’nın Kahramankazan’da zaferle çıkması için teşkilat olarak gece gündüz çalışacak ve ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

#​AK Parti
#MHP
#Cumhur İttifakı
#Kahramankazan
#Serhat Oğuz
5 yıl önce