|

Şişli'deki otopark eşkıyalarına operasyon: Tehdit, yapma, kasten yaralama...

İstanbul cadde üzerine otomobilini park etmeye çalışan sürücüden para isteyen değnekçilerden sonra şimdi de otoparklarından çıkar sağlamaya çalışan çeteler türemeye başladı. Son olarak ye operasyon Şişli Belediyesi'ne bağlı olarak işletilen otoparklarda yağma, yaralama, tehdit, gibi olaylar hkkında gelen ikayetler üzerine harekete geçen polis ekipleri düzenlenen operasyonla İstanbul ve Ankara'da 7 kişiyi gözaltına aldı.

09:02 - 18/08/2020 Tuesday
Güncelleme: 09:08 - 18/08/2020 Tuesday
DHA
Şüpheliler düzenlenen operasyonla evlerinden alındı.
Şüpheliler düzenlenen operasyonla evlerinden alındı.

Şişli Belediyesi'ne bağlı olarak işletilen otoparklarda yağma, kasten yaralama, tehdit, iş ve çalışma hürriyetinin ihlali ve kamu kurumu faaliyetlerinin engellenmesi olayları üzerine polis ekipleri harekete geçti.


Tabanca ve tüfek ele geçirildi

Çalışmalarını tamamlayan polis ekipleri 11 şüphelinin yakalanması için sabah erken saatlerde İstanbul ve Ankara'daki adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Gerçekleştirilen operasyonlarda 7 şüpheli gözaltına alınırken, yapılan aramalarda tabanca ve tüfek ele geçirildi.




  • Adreslerde arama çalışmalarının devam ettiği bildirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin Vatan Caddesi'ndeki Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildiği öğrenildi.

#şişli belediyesi
#yaralama
#tehdit
#otopark
4 years ago