Uşak'tan Manisa'ya rüşvet ağı: Özel'in eski makam şoförü tutuklandı

22:09, 11/06/2026, PerşembeG: Güncelleme: 22:45, 11/06/2026, Perşembe
DHA
Uşak'tan Manisa'ya rüşvet ağı: Özel'in eski makam şoförü tutuklandı
İstanbul merkezli 'rüşvet' soruşturmasında gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen çıkar amaçlı suç örgütü ve rüşvet soruşturması kapsamında Manisa'da operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda dijital materyallere ve belgelere el konulan Şehzadeler A.Ş. Genel Müdürü Cem Yüzer ile şoför Anıl Demir, çıkar amaçlı suç örgütü faaliyeti yürütmek suçlamasıyla çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Yüzer’in CHP Grup Başkanı Özgür Özel’in eski makam şoförü olduğu da belirtildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü ‘Çıkar amaçlı suç örgütü ve rüşvet’ soruşturması kapsamında Manisa'da operasyon düzenlendi.

Soruşturmada görevden uzaklaştırılan Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın etkin pişmanlık kapsamında verdiği ifade beyanları, MASAK raporları ve HTS kayıtları doğrultusunda Şehzadeler Belediyesi iştiraki Şehzadeler A.Ş. Genel Müdürü Cem Yüzer ile Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Demirhan Gözaçan'ın şoförü Anıl Demir gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada bazı dijital materyaller ve dokümanlara incelenmek üzere el konuldu. Adliyeye sevk edilen Cem Yüzer ve Anıl Demir, ‘çıkar amaçlı suç örgütü üyesi olmak ve rüşvete aracılık etmek’ suçlarından tutuklandı.

Özkan Yalım'ın etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanarak verdiği ifadede, Denizli'de 1 milyon TL teslim ettiğini söylediği Gözaçan'ın da 'Çıkar amaçlı suç örgütüne üye olma' ve 'Rüşvet' suçlarından tutuklu bulunduğu belirtildi.

Özel'in eski makam şoförüymüş

Şüphelilerden Cem Yüzer’in CHP Grup Başkanı Özgür Özel’in eski makam şoförü olduğu öğrenildi.

CHP'de Kılıçdaroğlu cephesinden kurultay adımı: Yapacağız ama tarih belli değil
Gündem
CHP'de Kılıçdaroğlu cephesinden kurultay adımı: Yapacağız ama tarih belli değil
CHP'den kesin ihracı talep edilen Ali Mahir Başarır'dan Kılıçdaroğlu'na rest: Gücün yetmez
Gündem
CHP'den kesin ihracı talep edilen Ali Mahir Başarır'dan Kılıçdaroğlu'na rest: Gücün yetmez
CHP'li Şimşek: Parti Meclisi'nde 5 kişi de kalsa hayat devam eder
Gündem
CHP'li Şimşek: Parti Meclisi'nde 5 kişi de kalsa hayat devam eder


Yorumlar
Avatar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026