|

Yalnız değilsiniz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan'ın ev sahipliğiyle, “Yalnız Değilsiniz-Türkiye'nin En Büyük Ailesi” projesi kapsamında şehit çocuklarıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Yeni Şafak
04:00 - 19/09/2015 Cumartesi
Güncelleme: 21:31 - 18/09/2015 Cuma
Yeni Şafak

Programda, şehit çocuklarına tablet ve dizüstü bilgisayar dağıtıldı. Törende konuşan Emine Erdoğan, şehitlerin ruhlarını rahmetle andığını belirterek, “Onlara ölüler demeyin” buyuran Allah'tan, tüm şehitleri engin merhametiyle kuşatmasını diledi. Devletin her zaman şehit yakınlarının yanıbaşında olduğunun bilinmesini isteyen Erdoğan, devlet büyüklerinin her türlü yardıma hazır ve tek amaçlarının şehitlerin emanetini özenle taşımak olduğunu vurguladı.



BARIŞI KORUYACAĞIZ


“Yalnız değilsiniz, yalnız olmayacaksınız” diyen Erdoğan, şöyle devam etti: “Biliyorsunuz, ayrılıklarımızı ortadan kaldırmak ve huzur içinde yaşamak adına devletimiz çok önemli adımlar attı. Allah birlik ve beraberliğimizi bozan terör odaklarına fırsat vermesin. Barışı korumak, onu sürekli kılmak büyük emek ister. İnşallah el birliği ile bunu başaracağız.”


#Emine Erdoğan
#Ayşen Gürcan
#Yalnız Değilsiniz-Türkiye'nin En Büyük Ailesi
#şehi aileleri
9 yıl önce