|

Yavaş, sahte senet cambazı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP-İyi Parti ve HDP’nin Ankara’da çevirdiği dolapları herkesin gördüğünü belirterek şunları söyledi: Benim milletim Ankara adayının nasıl karşılıksız senet, sahte senet cambazı olduğunu öğrendi mi? Ankara’yı sahte imzalarla senet imzalayanlara teslim edemeyiz.

Fazlı Şahan
04:00 - 21/03/2019 Perşembe
Güncelleme: 05:37 - 21/03/2019 Perşembe
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocuklara hediyeler verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocuklara hediyeler verdi.

Ankapark “Wonderland Euroasia” açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş’la ilgili iddialara ilişkin konuştu:

Ankara’yı rastgele ellere teslim edemeyiz. Sahte imzalarla senet imzalayanlara teslim edemeyiz. İstiyoruz ki Ankara ve ilçelerimiz emin ellerde devam desin inşallah. Bizim milletten gizli saklımız yok. Onlar ise gittiler matruşka ittifakını kurdular. Bu ittifakta herkes var ama sadece millet yok, milletin iradesi.

ASIL PATRON POSTAYI KOYDU

Bay Kemal ve hanımefendi ilk günden itibaren ittifakın gerçek patronunun, asıl ortağının kim olduğunu gizlemeye özellikle dikkat ettiler. Kendileri konuşmayınca, yok sayınca, inkar edince milletin de gerçeği görmeyeceğini zannettiler. Ancak geçen hafta ittifakın gizli ortağı, asıl patronu çıktı ve postayı koydu. Pandora’nın kutusu açılmıştır, kimin ne olduğunu biliyoruz.

AYRICA VERGİ KAÇAKÇISI

Ankara’da çevirdiğiniz dolapları bu milletin gözünden artık kaçıramazsınız. Artık benim milletim Ankara Büyükşehir adayının nasıl bir karşılıksız senet, sahte senet canbazı olduğunu öğrendi mi? Bunu bilenlerin bilmeyenlere anlatması gerekir mi? Ayrıca vergi kaçakçısı bu. Bunları anlatmanız lazım. Hem ittifakla ilgili hem matruşka ittifakının Ankara adayı ile ilgili gerçekler çarşaf çarşaf ortaya dökülüyor.

TEK TEK ORTAYA ÇIKIYOR

Bugün karaladıkları, kanlı bıçaklı oldukları şahıslarla daha düne kadar ne işler çevirdikleri, nerelere gittikleri, konuştukları, birbirlerine hangi mesajları attıkları tek tek ortaya çıkıyor. Bu skandal, provokasyon denilerek, sağa sola çamur atılarak kapatılamayacak kadar büyük. Sorulara dürüstçe cevap vermek yerine kaçmak, gazetecilere saldırmak, mızmızlanmak kimseye fayda sağlamaz.

DERSLERİNİ SANDIKTA VERECEK

Elbette Ankaralı kardeşlerim bunun hesabını sandıkta soracaktır. Benim milletim bu ittifaka ve ortaklarına derslerini sandıkta verecektir. Ne böyle bir ittifaktan ne de bu ittifakın defolu adayından Ankara’ya bir hayır gelmez. Kendisine faydası olmayanın milletine de memleketine de hiçbir faydası olmaz. Ankara karanlık işlere bulaşmış ellere teslim edilmeyecek kadar mühim bir şehirdir.

Siyaset yalan değildir

  • 31 Mart’a kadar ücretsiz
  • Erdoğan, “Toplam büyüklüğü 1 milyon 300 bin metrekareye varan Ankapark, sadece başkentimiz için değil tüm Türkiye’nin gurur sembollerinden biridir” dedi. Ankapark’ta ayrı ayrı tasarlanan bin 217 oyuncağın bulunduğunu belirten Erdoğan, “31 Mart akşamına kadar park ücretsiz olacak. Şehit ailelerimizin yakınlarına da ömür boyu ücretsiz” diyerek, beraberindekilerle açılışı gerçekleştirdi.
  • Nevruza özel tören
  • Devlet, baharın müjdecisi olan nevruz ateşini Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılımı ile özel bir törenle Eskişehir’de yakacak. Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı’nın (YTB) organizasyonuyla nevruz ateşi bu yıl Eskişehir’de yakılacak.


#Recep Tayyip Erdoğan
#CHP
#Ankara
#Mansur Yavaş
5 yıl önce