|

17 yıl sonra gelen sürpriz

Samsun'da yaşayan çift Fatma- Mithat Akyüz çifti 17 yıl tüp bebek, aşılama gibi birçok yöntemi denedikleri halde evlat sahibi olamadı. 17 seneden sonra doğal yolla hamile olduğunu öğrenen Fatma Akyüz eşi Mithat Akyüz'e hamile olduğu haberini verince berber baba, heyecandan tıraş ettiği müşterisinin kulağını kesti. Çiftin Yusuf Kağan adını verdikleri bir oğulları oldu.

Yeni Şafak
12:12 - 10/06/2016 Cuma
Güncelleme: 12:13 - 10/06/2016 Cuma
IHA
Akyüz çifti çocuk sahibi olabilmek için yıllarca beklediklerini söyledi.
Akyüz çifti çocuk sahibi olabilmek için yıllarca beklediklerini söyledi.

Fatma (33) ve Mithat (37) çifti, tüp bebek ve aşılama uygulamalarına rağmen bir türlü çocuk sahibi olamadı. Uzun süre tedavi gören Fatma Akyüz, sonunda normal yolla hamile kalarak ilk çocuğunu dün kucağına aldı. Evliliklerinin 16. yılında normal yolla hamile kalan Fatma Akyüz, Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde sezaryenle erkek bebek dünyaya getirdi. Akyüz çifti bebeklerine Yusuf Kağan ismini verdi. Eşi hamile kaldığı zaman haberi berber salonunda bir müşteriyi tıraş ederken alan baba Mithat Akyüz, sevinçten yanlışlıkla müşterisinin kulağını kestiğini söyledi.



'Çok bekledik'


37 yaşındaki Mithat Akyüz, her çift gibi kendilerinin de anne ve baba olmayı çok istediklerini söyledi. Çocuk sahibi olabilmek için bütün yolları denediklerini belirten baba Akyüz, "Şu anda şoktayım. Eşimin hamile olduğunu öğrendiğimde iş yerinde bir müşteriyi tıraş ederken yanlışlıkla kulağını kesmiştim. 17 senedir çocuğumuz olması için uğraştık. Tüp bebek, aşılama denedik ama olmadı. 17 sene sonra bu duyguyu yaşadık" dedi. Çok mutlu olduğunu belirten anne Fatma Akyüz, "Çok güzel bir duygu. Çok bekledim. Oğlumun adını Yusuf Kağan koyduk. Çocuğum olması için çok tedavi gördüm ama olmadı. Allah sonra kendiliğinden verdi. Şimdi de kucağımıza aldık" diye konuştu.


#Fatma Akyüz
#Mithat Akyüz
8 yıl önce