|

26 yaşında ama 17 kilo

26 yaşında olmasına rağmen ağırlığı sadece 17 kilo gelen Kristina Karyagina elma ve muz parçalarıyla beslenerek yaşamını sürdürüyor. Anoreksiya hastası olan genç kadına tedavi için gittiği doktor skandal ifadeler kullandı. "Ceset rolü oynayabilirsin" diyen doktora inat Karyagina, tedavi olmak istiyor.

Yeni Şafak
17:21 - 21/09/2018 Cuma
Güncelleme: 17:26 - 21/09/2018 Cuma
Diğer
17 kilo olan genç kadının tedavisi başladı.
17 kilo olan genç kadının tedavisi başladı.

26 yaşındaki Kristina Karyagina isimli Rus kadın, anoreksiya hastası. Sahip olduğu hastalık yüzünden yıllardır elma ve muz parçalarıyla besleniyor.

Yemeyi reddettiği için tehlikeli derecede zayıf olan 26 yaşındaki Karyagina'ya, tedavi edilmezse bir yıl içinde ölebileceği söylendi. Lise yıllarında düzgün yemek yemeyi bıraktığını söyleyen Karyagina'nın kilosu ortalama olarak dört yaşındaki bir çocukla aynı.

Doktordan skandal benzetme: Ceset rolü oynayabilirsin

Daily Mail'in haberine göre, küçük meyve parçaları dışında hiçbir şey yiyemeyen kadın, ünlü bir TV yıldızı ve sosyal medya fenomeni olan, aynı zamanda eski anoreksiya hastası olan Miss Kokhno'nun kendisini hesabında paylaşmasıyla meşhur oldu. Instagramda yaklaşık 520.000 takipçiye sahip olan Maria Kokhno, çok geç olmadan Karyagina'nın tedaviye başlaması için bir kampanya başlattı.

Tedavisi için gittiği doktorunun "Korku filminde ceset rolü oynayabilirsin" dediği kadına, kendine güvenip durumunu gülerek karşılaması ve tedavi olması için insanlar tarafından bolca destek veriliyor.


#Anoreksiya
6 yıl önce