|

Diriliş Ertuğrul'un İlbige'si: Ertuğrul'dan etkilenmemesi bir ihtimal olamaz

Diriliş Ertuğrul, beşinci sezonuna bomba gibi başladı. Yepyeni oyuncuları ve dekoruyla izleyici ile buluşan dizinin kadın oyuncularından biri olan Hande Soral, "İlbige Hatun"u canlandırıyor. Ertuğrul'un yeni sezonda aşık olacağı daha önce dizi ekibi tarafından açıklanmıştı. O kişinin İlbige Hatun olması bekleniyor. Soral, yeni sezonla ilgili tüyo vermek istemese de, "İlk bölümde Ertuğrul’un bakışlarından bir şeyler sezildi gibi. Kaldı ki İlbilge’nin Ertuğrul’dan etkilenmemesi gibi bir ihtimal de olamaz" diyor.

Yeni Şafak
13:58 - 13/11/2018 Salı
Güncelleme: 14:18 - 13/11/2018 Salı
Diğer
Hande Soral ve Engin Altan Düzyatan, bu sezon Diriliş Ertuğrul'da birlikte rol alacak.
Hande Soral ve Engin Altan Düzyatan, bu sezon Diriliş Ertuğrul'da birlikte rol alacak.

Diriliş Ertuğrul dizisine İlbilge Hatun karakteri ile katılan Hande Soral, Ertuğrul Gazi'nin aşık olacağı karakteri canlandıracak. Dizinin beşinci sezonuna son anda dahil olan Hande Soral, Diriliş Ertuğrul ile ilgili konuştu. Hürriyet'in haberine göre, rolünü çok seven ve böylesine büyük bir projede rol almaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Hande Soral, "Çok ciddi bir reyting’i olduğu için en baştan dikkatimi çekmişti. 'Bu kadar ilgi çekecek, izlenecek ne yapıyorlar acaba?' diye merak edip baktım. Daha ilk izlemede bu ilgiyi neden hak ettiklerini anladım. Devamında da denk geldikçe takip ettim" diyor.

"Umuroğulları’nın kızı İlbilge Hatun’u oynuyorum. Beni projenin büyüklüğü ve bunca zamandır devam etmesi kadar bu karakter de etkiledi. 'Evet' dememde büyük etkisi var. İlbilge çok iyi kılıç kullanan, savaşçı, ciddi ciddi tuttuğunu koparan bir kadın. Gerçi o dönemde bütün kadınlar çok sağlam
"


Ertuğrul İlbige Hatun'a aşık olacak mı?

Eşi Halime Hatun'u kaybeden ve yıllarca çocuklarını tek başına büyüten bir adam olarak yeni sezonda karşımıza çıkan Ertuğrul Bey'in bu sezon yeniden evlenmesi bekleniyor. İlbige Hatun'u canlandıran Hande Soral, Ertuğrul Bey ile olan ilişkisi hakkında şu yorumu yaptı:

  • "İlk bölümde Ertuğrul’un bakışlarından bir şeyler sezildi gibi. Kaldı ki İlbilge’nin Ertuğrul’dan etkilenmemesi gibi bir ihtimal de olamaz. Çok güçlü bir adam, çok güzel bir baba, çok eşitlikçi bir lider. O yüzden bunların hepsini bir arada gören İlbilge’nin etkilenmemesi mümkün değil gibi geliyor bana."



#diriliş ertuğrul
#ilbige hatun
#hande soral
5 yıl önce