|

Güç ve estetik sizde artık

Victorinox, kendine özgü güçlü ve estetik tarzı bileklerde sergilemeye devam ediyor. En önemli aksesuarlarından biri olan saat, Victorinox Swiss Army ile yeni bir soluk kazanıyor.

İlker Nuri Öztürk
04:00 - 3/11/2019 الأحد
Güncelleme: 22:31 - 2/11/2019 السبت
Yeni Şafak
Victorinox
Victorinox

Her ayrıntıyı düşünen ince özellikleri ile dayanıklılık ve kaliteyi ürünlerinde yansıtan saat, gece ve gündüz kolay okunabilirlik sağlayan Super-LumiNova özelliği ile göz dolduruyor. Zarafetiyle ve iddiasıyla öne çıkan modelinde yer alan çelik kayış ve modern çizgiler, erkeklerin sportif tarzına hitap ediyor. Çelik kasa içinde Quartz makine ile üretilen saat 72 ay pil ömrüne sahip. 100 metreye kadar su geçirmeme özelliği bulunan Victorinox saat çelik kayış seçeneği ile birlikte siyah deri kayış alternatifini de sunuyor.

Erkek dünyasından

  • Farklı coğrafyalardan ilham alan Altınyıldız Classics 2019-20 Sonbahar/Kış sezonuna hazır. Erkek giyimin öncü ismi Altınyıldız, şehrin modern tavrını stiline taşırken değişen trendleri de iş hayatında kombin ediyor. Haki, bordo, kiremit, kahve tonlarının hakim olduğu renk paletiyle sezonun renk kodlarını belirleyen parçalar kalıpları yıkıyor. Rahatlığın ön planda olduğu koleksiyonda erkekler özgürleşiyor.
#Victorinox
#Altınyıldız
#Swiss
#Giyim
٪d سنوات قبل